Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban együtt élők, ha azonos a ruhaméretetek, megosztjátok a ruháitokat egymással?
Igen, alsót nem, bár volt már rá példa, hogy a szárítóról rosszat vettünk el de nem jellemző.
Cipőt soha, póló, pulcsi, nadrág ezeket szoktuk, viszont elég kényes vagyok a ruháimra, ő meg nem mindig vigyáz rájuk. Össze szoktunk ezen veszni :D de attól még megosztjuk
Tényleg vannak olyan meleg párok, akik együtt élnek?
Nekem ez miért tűnik elérhetetlen álomnak?
Egész életemben erre vágytam, tinikorom óta, most 32 vagyok, és a társkeresőn soha nem találtam senkit, akivel ezt meg lehetett volna valósítani.
#3 vagyok, és tényleg jó lenne, ha válaszolnátok, mert nem értem, hol rontom el :(
szeretnék én is ilyen életet!
Én a páromat 19 évesen ismertem meg, ő 17 volt, egy buliban. Akkor szexeltünk, és eleve az volt a terv, hogy egyszeri alkalom. Rá pár hónapra összefutottunk, emlékeztünk a másikra, ami szerintem tök durva mert mocskodul részegek voltunk a buliban.
Beszélgettünk, megbeszéltünk egy második menetet, aztán folyamatosan talalkozgattunk, és kb egy évre rá jöttünk össze.
Azóta is együtt vagyunk. Én most 26 vagyok :)
3 mas van olyan aki együtt él. Mi például 8 éve élünk együtt. Zoknit próbáltuk nem hordani egymásét de mindig össze keverjük.Ma már egy fiókba pakoljuk őket. 😄 Kivétel a bundás zoknikat amiket télen hordok ő olyat nem vesz fel.
Pólót gatyát alsót nem szoktuk a másikét félveni.Én feszülös boxereket szeretem ő meg inkább a fecskét így nem keverjük össze. Csak az ingjeit szoktam hordani ő nem annyira szereti őket.
Meg az otthoni pólók mackónadrágjait szoktam félveni, de mindig morog érte. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!