Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön érdemes ismerkedni? Össze lehet hozni találkozót, vagy mindenki csak a képekre megy, majd eltűnik?
Azért az fura lenne, ha az panaszkodna, akinek összejön. Ezt nem is értem, hogy hogyan gondolta valaki? Nyilván az panaszkodik, akinek nem jön össze.
Amúgy meg tényleg nincs 30, de még 20 vagy 10 sem. Kétes alakokat "kalandra" mindenki tud találni, de nem mindenki ezt keresi. Ha még csak szexelnek is az emberek, nem fog mindenkinek megfelelni egy vadidegen. De egyszerűen alig van, akivel lehet normálisan kommunikálni. Ha 5 percen belül nem buksz rá a farkára, akkor nem ismerkedik tovább. Azt se tudod ki a fszom az, de egy "hi" után engedd fel a lakásodra vagy szállj be a kocsijába.
Hát ez van, vidéken nincs választék, mert nincs elég ember. Most egy 20.000 fős településen az embereknek csak az 50%-a férfi, 20% van egy korosztályban, 5% meleg, 50%-nak vannak hasonló szexuális igényei és akkor ez máris csak 50 ember. Aztán ebből van akinek van már párja, valaki szimplán nem keres most senkit, valakivel nem tetszettek egymásnak, valakivel pedig unszimpatikusak vagytok egymásnak más okból.
Ez lehet siránkozni, de egyszerűen ilyen az élet. Nem véletlen költöznek sokan nagyobb településekre. A másik meg, hogy kompromisszumokat kell kötni. Itt gyakorin mindig annyit nyomatja mindenki a passzív-aktív kérdést, szerintem ebből a legkönnyebb engedni. Nekem is van egyértelmű erős preferenciám, de hajlandó lennék uniként élni, ha ezen múlna, hogy van-e párom.
"de hajlandó lennék uniként élni, ha ezen múlna, hogy van-e párom"
De nem mindenki uni. Ha te erre hajlandó vagy, akkor most is uni vagy. A szexuális preferencia nem véletlenül létezik.
Vidéken sem volt ennyire kihalt az élet mindig, én egy 27 ezres városban lakom, 1 órára a megyeszékhelytől, 2012-2019 között még sokkal aktívabb volt a meleg élet a városokban is, nagyon sok felhasználó volt, sok új regisztráló, ez akkor változott meg, amikor bejött a PlanetRomeo új felülete, azóta alig van aktív felhasználó, új regisztráló pedig már nincs is.
A fenti periódusban 2x volt hosszabb kapcsolatom PlanetRomeóról, 1db 4 éves és 1db 2 éves, heteken belül már randiztam onnan, és pár hónap alatt sikerült is mindig valakivel megállapodnom.
Most már lassan 1 éve fent vagyok, és az egész tiszta lehangoló és posványos, ha valakivel sikerül is beszélnem akkor napi 1x ha belép, aztán egyszer csak soha többet nem lép vissza, persze szia szex üzenetekből még mindig akad, de komolyan van aki ennyire ugrik?
"Ha valaki vidéki akkor 30 srác van összesen nagyjából 50km-en belül"
Tessék már megadni azt a magyarországi koordinátát, amire ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!