Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegekhez egy kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Melegek ti hogyan választottok partnert? Mi az elvárás? Hány éves legyen?
2024. júl. 13. 13:05
2/9 anonim válasza:
Az elvárás inkább az emberre vonatkozik, nem a korára.
Lehet egy fiatal is komoly,egy idős is link.
3/9 anonim válasza:
Nem volt még. Barátság, vagy párkapcsolat az elvárás. Legyen intelligens, kedves, ne egy kőbunkó és azért ne nézzen úgy ki, mint Shrek... Életkor 18-45, de esetleg idősebb korosztályban is nyitott vagyok.
4/9 anonim válasza:
Minél fiatalabb, annál jobb.
Ápolt legyen és értelmes.
5/9 anonim válasza:
Nem választottam. Csak úgy randiztunk, beszélgettünk, ismerkedtünk, aztán a többi jött magától. Azt úgy érzi az ember, amikor úgy rendben mennek a dolgok és jó a másikkal lenni. Egyikőnk sem választott és ráadásul nem is kerestünk párt. Csak úgy találkoztunk és minden jött magától.
6/9 anonim válasza:
Ez a legideálisabb, erre vágyunk mind - azt hiszem. Amit az 5-ös válaszban olvashattunk !
# 2
7/9 anonim válasza:
Passziv vagyok, igazabol eleg sok partnerem volt mar, legyen igenyes kinezete meg ilyen alapveto dolgok de nincs nagy elvarasok szex teren
8/9 anonim válasza:
A kor nem számít.A szimpátia fontos és legyen kemény feneke és farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!