Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan melegekhez szól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan melegekhez szól a kèrdès akik 30 fölött vannak ès mèg nem voltak fèrfivel. mi miatt alakult így?

Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már elmúltam 40,és már volt kapcsolatom,de én 32éves koromban voltam pasival először.Hogy miért?Addig tartott elfogadni ezt az egészet,és akkor léptem egy nagyot.Nem bántam meg,sőt sajnálom az elvesztegetett éveket.Nem az elvesztegetett szexlehetőségeket,inkább az együtt ,egymással érzést.
2023. nov. 21. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha biszex is válaszolhat: hasonlókon mentem át, mint az első válaszoló.

Kb 30 éves koromig tartott elfogadnom, hogy bárkit szeretni, bárkivel szexelni normális, persze ahogy idősödtem, már csak kb 15 éves kor felettiekre gerjedek, és kb 60 alattiakra. Tehát már így gondolom azóta. De amúgy egyszerűbb, ha betölti a 18at az illető.

És mivel elfogadtam magam, már csak a körülmények tartottak vissza a 30as éveimben.

40 felett minden körülmény összeállt ehhez, és azóta csinálom pasikkal is.

2023. nov. 22. 01:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

2 es

Az jó:) 40 es pasival nagyon jó:)

2023. nov. 22. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valahol legbelül mindig is izgatott a dolog, de igyekeztem kiverni a fejemből, próbáltam megfelelni a társadalom elvárásainak!, család, gyerekek, meg minden...

30 is elmúltam, amikor az első orális élményem volt egy fiúval, cseppet sem bántam meg, sőt ekkor kezdtem el igazán elfogadni azt, hogy Biszexuális vagyok!

Mióta megözvegyültem, csak még jobban felerősödött bennem a vágy, a saját nemem iránt!

Nagyon sok mindenről lemaradtam, és már sosem pótolható mindaz, amit fiatalon nem mertem megélni!

Talán pont ezért van az, hogy a fiatal srácok vonzanak igazán...

Sajnos így 40 felett, már nincs sok esély arra, hogy egy 18 körüli fiúval lehessek!, bár nagyon jó lenne...

2023. nov. 22. 06:48
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
32 vagyok, de még most sem voltam senkivel. Persze fantáziálok, de annyira nem kívánom a szexet. Okok: (1) nyilván egy kb. szoborszépségű férfival képzelném el, aki én nem annyira vagyok, nem vagyok adonisz, egy átlagos srác vagyok, aki se nem ronda, se nem szép. (2) nem vállaltam még fel, kb. senkinek (3) vidéki vagyok, szüleimmel élek, bár korábban éltem külföldön is, de ott sem akartam felvállalni (4) olyan sok rosszat olvas az ember erről az egész "randihelyzetről", sok kamus, idióta, pedig tudom, nyilván vannak kivételek (5) tartok a szex "technikai" részleteitől: pl. sosem mostam még ott ki magam, vajon a hátsóm be tud fogadni egy farkat, nem-e élem meg megerőszakolásként, ha szopok, akkor vajon jól csinálom-e, nem-e rontom el... kb. ezek, tudom elég sok elcseszettség részemről
2023. nov. 22. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

4 es válaszoló

Hová valósi vagy? :)

2023. nov. 22. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok meleg, csak kipróbáltam volna 1-2 dolgot. Itt akartam leszervezni a dolgokat, de az lett a vége, hogy egy idő után nem írt vissza az illető, pedig minden stimmelt volna. Szóval nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek tűnik.
2023. nov. 25. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tolakodásból ,vagy kötekedésből kérdezem....ha nem vagy meleg akkor miért próbálnál ki 1-2dolgot.én nem hiszek abban hogy az ilyen dolgok kipróbálása pusztán kiváncsiságból megtörténhet!én meleg vagyok.....de eszembe se jutna egy nővel ezt azt kipróbálni.
2023. nov. 25. 18:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, fogalmam sincs. A nők tetszenek, a férfiakat abszolút nem tartom vonzónak, soha nem is járnék eggyel sem, nem is izgatnak fel, de a szopást valamiért kipróbálnám. Én ebből nem csinálok semmiféle ideológiai problémát, de tudom, hogy itt sokan emiatt már habzó szájjal elkezdenének "melegezni" (nem rád gondolok természetesen, a te kommented abszolút kulturált és normális volt) :D
2023. nov. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!