Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek!Tényleg 30 fölött már szinte senki nem akar kapcsolatot,de még alkalmit se nagyon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 07:54
1/22 anonim válasza:
Hát nem, 25 felett mar oreg mindenki, mehet a levesbe
2/22 A kérdező kommentje:
Akkor még rosszabb a helyzet,mint gondoltam
2023. jan. 22. 07:57
3/22 anonim válasza:
Ez butaság én nemsokára 30 leszek és pont most szeretnék komoly kapcsolatot. Amúgy azt vettem észre a 30 feletti srácok, (30-35 közöttiek kb) elég pesszimisták. Sokszor napokig be se jelentkeznek az ismerkedős oldalakon. Így nehéz velük ismerkedni és amikor ezt látod akkor neked is egyre kevésbé van kedved bárkivel csevegni.
4/22 A kérdező kommentje:
3:Lehet a30 még belefér,de egy hetero nőnél egy 50 es pasi is simán belefér
2023. jan. 22. 08:09
5/22 anonim válasza:
Nem hinném,hogy ne lehetne.
Ötvenes vagyok,és tudok olyan huszonévesről,kollléga,akinek nagyon bejövök.Egy a bibi,hogy kapcsolatban él.Ez pedig nálam tabu.
De talán kapcsolatra nem szeretnének, vagy mernek ismerkedni az emberek.
Nem vagyok pesszimista,még ennyi idősen sem:)
6/22 A kérdező kommentje:
5:Az a huszonéves nő?
2023. jan. 22. 08:41
7/22 anonim válasza:
Nem tudom honnan vetted ezt a fals információt.
8/22 steven95 válasza:
"nemsokára 30 leszek és pont most szeretnék komoly kapcsolatot." Nem az idézett személyt akarom minősíteni, de szerintem ez is a baj, miért csak 30on túl akarnak sokan megállapodni? A sok szex-szabados életmódhajhászó 20-as meleg srác csak az agyamra megy/ment.
9/22 anonim válasza:
Nem feltétlen jelenti azt, hogy csak és kizárólag 30 éves kora után szeretne megállapodni. A válaszoló nemsokára 30 éves lesz és most döbbent rá, hogy hiányzik az életből egy komoly kapcsolat.
Sokan ebben a korban jutnak el oda, hogy egy párkapcsolatra szeretnék adni a fejüket. Ahhoz pedig nincs joga senkinek, hogy felülbírálja másnak azon döntését, hogy éppenséggel numeráról-numerára járt (akár) éveken át, vagy sem, akár tetszik a döntés, akár nem.
10/22 steven95 válasza:
Pontosan, 30-hoz közeledve döbben rá, s nem ez a baj hogy ő, hanem a többség!, akik közül nehéz kihalászni azt aki tényleg ott tart fejben, hogy akkor valami mást próbáljunk meg. Az nem is érdekel és semmi közöm hozzá egyébként ki hogyan éli az életét. És ez csak az egyik baj, mert másik hogy soknak fura elképzelése van hogy kell egy ilyen kapcsolatot felépíteni - a fura alatt a központi szerepet játszó szexre gondolok, nem kell szépíteni ez így van sokaknál -, s nem az a baj hogy tapasztalat hiányában nem tudja jól csinálni elsőre, másodikra, hanem az, hogy 30+os embereknek nincs párkapcsolati (építés) tapasztalata (de már kimaxolta a pózok 90%-át, nem mintha ez azt jelentené, hogy jó az ágyban), ami nevetséges és lesúlytó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!