Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sracok volt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok volt olyan, hogy diákmuka helyet támogatós szexet választottatok? És nem bántátok meg? Milyen idősek voltatok? Most mennyi vagy?

Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 05:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kérdésért de mi az a támogatós szex?
2024. júl. 28. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
K***válkodás
2024. júl. 28. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, nem bantam meg, nagyon nagyon elveztem:))
aug. 17. 16:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt mindig munkám de mellette jól jött egy kis plusz. A furcsa az volt,hogy én soha nem kértem mindig ők adták ugye máskor is eljössz mondták. 3 volt ilyen mondtam,hogy eljövök de pénz nem kell. Jó rendben de azért csak tedd el jól jön az neked. Jól is jött! Egy alkalommal hirdetett egy 45 éves pasi nyaralásra fiatalt keres a költségeket ö állja. Jelentkeztem képcsere meglepődtem egy fiatalos jó pasi volt. Az egy szuper nyaralás volt! Később is találkoztunk közös nyaralás is volt többször. De akkor azért én is beszálltam a költségekbe. Azóta nem volt ilyen de nem bántam meg.
aug. 17. 18:58
 15/16 Bozont333 ***** válasza:
100%
Mai napig szoktam 20f
aug. 17. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

5

Minden megszületettre ugyanaz vár: betegség, öregség, halál. Rád is, ezzel jobb, ha kezdesz kiegyezni. A buddhizmusban épp ezért bevett gyakorlat a test elmúlása feletti szemlélődés.

szept. 8. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!