Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan választottátok párt ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan választottátok párt ?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik de sajnos én nem vagyok se sovány, se pedig szőrtelen. Így szerintem semmi esélyem nála😅 Ezért kíváncsi lennèk hogy ti hogyan választottatok párt ? Ti is olyan társat találtatok aki külsőre az ideálotok volt ? Vagy amikor szerelmesek letettek akkor már nem számított a külső ?

2021. júl. 4. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz, hogy szerelmes legyél, kell a külső is azért, még ha nagyon fontos a belső is. Szerintem hosszú távon nem működhet az, ahol ugyan nagyon szimpatikus a másik de nem tetszik külsőleg
2021. júl. 4. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ, hogy mi az a külsőség. Pl. a soványságot el lehet érni diétával, a szőrtelenséghez meg el kell menni szőrtelenítésre. Szóval ezek nem olyasmik, amin nem lehet változtatni.

Egyéb dolgokat pedig meg lehet szokni, pl. arc formája, ha nem visszataszító a személyisége.

Olyan úgy sem lesz, ami mindenben megfelel azonnal. Ha kialakul a szimpátia valami nyomán, akkor általában már az ember magától törekszik arra, hogy vonzóbbá váljon a partnerének, ha elég pozitív, ösztönző visszajelzést kap.

2021. júl. 4. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
12%

Hát. Összevissza.

Eleinte aki tetszett(mivel nálam ez borzalom ritka), annál az sem érdekelt, ha esélytelennek tűnt, elutasít, mindig elértem, meģkaptam.

Aztan később is az ideáljaimat köröztem(ami ritka azaz absz nem könnyű olyat találnom aki tetszik is bele is szeretek ő is belem stb), de siker, nyertem, de állandoan szakitás lett a kapcsolataimbol.

Aztán nem tetszett egy srác sem soha.(soha nem találtam olyat, de addig is nehezen)és maximalisan fel is adtam mindent. Áttértem a csak szexre. Így olyannal voltam, aki nem tetszik, de mégis kapcsolat meg szerelem lett belole.(nagyon jó az ágyban, az osszes expasim kozul a legjobb) Es persze a kihagyhatatlan szakitas is később.

Aztán még mindig maradtam azon hogy csak szex, es soha nem lesz aki tetszik, és kipróbáltam valami újat. Addig csak kizárolag korombeliekkel ismerkedtem, de ráírtam egy idősebbre. És letaglózott..először személyesen ahogy kinéz (tetszett!!nekem ez már felért egy csodával!) Aztán letaglózott az ágyban, aztán azzal hogy nem néz le meg konnyűnek attol hogy lazán belementem a szexbe elsore, aztán azzal hogy folyamat akar es kidobott mindenkit, aztán azzal, hogy komolyan velem jár, es most már velem is tervez és Egyenrangúként kezel, tisztel stb. Es full hatalom státusz is van mögötte ahogy ez kiderult Késobb róla. Nem győztem pislogni a meglepetésektől ahogy azok jöttek sorra egymás után! Igazi kész férfi. Magával ragad, mindenben profi. El vagyok hűlve a mai napig is. És ebből is szerelem kapcsolat van most. És már függőségem is lett tőle, nem csak kapcsolat ez.

Hasonló hatással vagyok amúgy rá, nagyon sokat szórakozott csak a nőkkel és meglepte hogy én kihoztam belőle mást is. Amit ő maga sem gondolt magárol. Neki meg én igazi nő vagyok.

Itt tartok most.

Valojában a korábbi sok tudatos választásom után en egyszeruen rábiztam magam tulajdonkeppen arra csak, hogy amit az élet dob majd en lesz.rom. és hát ezt dobta. Amit álmaimban sem hittem volna.

Ezután hogy mi lesz mi jön. Hát az életben bízom már csak. A tudatosságban meg nem.

2021. júl. 4. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Egész jó volt olvasni a 3-as választ odáig, hogy: "Neki még én igazi nő vagyok" ☹️☹️☹️
2021. júl. 4. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Ő mondta hogy bennem azt látja ami neki kell. A nőt. Az igazi nőt.
2021. júl. 4. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon vegyes, én az ideállommal randiztam, pont úgy nézett ki ahogy én szeretem, minden passzolt, csak kiderült nagyon különbözünk :/
2021. júl. 4. 22:07
 7/13 anonim ***** válasza:
7%

Neki pont ez kell

Amikor a nő ilyen. Neki ezt jelenti A nő. Persze hogy masoknak nem jelenti azt egy olyan aki szexre megy csak es így indót eleve. Neki meg ez pont olyan volt hogy teljesen olyan vagyok mint ő. Neki én is csupa meglepetes voltam csak. Sajat magarol sem tudta hogy miket kihozok belőle majd. De ezt sem hogy plane szerelmes is lesz.

2021. júl. 4. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
8%
*indít
2021. júl. 4. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Olyan fiút találtam, aki külsőre is az ideálom volt. Alkalmi szexből lett kapcsolat elvileg. Szerelmes vagyok, de rettegek az érzéstől már most. Egyébként nem tudnék szerelmes lenni úgy, hogy ne tetszen a külseje, szóval ott nálam elmenne a dolog, mert úgy nem is ismerkednék. Alkalmi partnereket kerestem sokáig, de náluk is fontos volt a külső, anélkül nem mentem bele semmibe. Mostmár nem keresek alkalmit, de ahogy írtam rettegek. Most nem kéne más, de nagyon félek, hogy lekoptat, vagy mi lesz ha az ő részéről elmúlik a rajongás (Mivel nem tudom, hogy ő szerelmes-e, hogy érez). Itt az van, hogy a személyisége is megfogott. Akkor óriási csalódás lenne, ha egyszer megírná, hogy vége, de valahogy nyilván túltenném rajta magam.
2021. júl. 4. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Csak a kategóriával van gond, nem azzal, hogy nő vagy. Figyeljetek oda.
2021. júl. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!