Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok azonosulni a melegek nagy részével, vagy miért van az, hogy nem vonzanak a femininebb férfiak?
Aktív vagyok, aki párkapcsolatban él. Akarhányszor láttam/látok egy femininebb pasit, aki tesz is róla, hogy melegnek nézzen ki, mindenki tudja róla hogy meleg, afektál is mellé, attól valahogy kiráz a hideg. Párom pl teljesen normálisan öltözik, nem afektál, egyszerűen csak a férfiakat szereti, a nőket nem.
Másban is szokott ellenszenvet kiváltani, ha az adott illető femininebb, vagy szimpán cska az a megoldás, hogy ne foglalkozzak ilyenekkel, ne nézegessek, hiszen amúgy is ott van nekem a párom.
Amúgy mielőtt valakiben a kétely megjelenne, nem, nem keresek senki mást, de nagyon sok meleget követek instán, de csak nézegetem őket.
Sosem tetszettek ezek a kirakat pacakok. Ezek a faszik tudjak a leginkabb megbantani az embert, igazi tuskok, nekem nem is kell adonisz, sosem szokeherceget vartam..:)
9#
A "nem adonisz "- ok között vannak az igazi értékek,kincsek.Főleg a szeretet! Ami azt hiszem az életben a legfontosabb, minden más pótolható,helyettesíthető..
# 10
Igen a macis testalkat meg az, hogy férfias masszív.
Szakáll vagy borosta a férfias kinézet és aktív az nagyon bejön :)
Én passzív vagyok, és nagyon nem jön be a feminin kinézet, én magamról meg a páromról sem lehet megmondani hogy melegek vagyunk.
21/f
4
"Homofób mindíg az akiben ott a biszexualitás."
Ez is csúnya általánosítás. Volt olyan osztálytársam, akit csőlátású hülyeségek tettek homofóbbá. Engem nem lehetett melegnek gondolni, valahonnan megtudta, normálisan kikérdezett, onnantól másképpen látja a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!