Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Távkapcsolatban élő lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élő lányok, ti mennyire tudtok ezzel azonosulni?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és a párom szexuális viselkedését szeretném kicsit feszegetni, távkapcsolatban állunk lassan 3 éve és boldogok vagyunk együtt, ő 18 én pedig 21 évesek vagyunk.

Valószínűleg neki az átlagnál alacsonyabb a libidója, de ettől függetlenül szerintem érdemes beszélgetni erről a jelenségről és érdekelne hasonló helyzetű nők tapasztalata/véleménye.

Az a helyzet hogy mikor fizikailag együtt vagyunk akkor jó a szex, én jobban kívánom mint ő általában de szerencsére megtaláltuk az arany középutat ahol mindketten kényelmesen elvagyunk többnyire (minimum 2 naponta 1 szex).

Viszont ami furcsa számomra hogy ha nem vagyunk együtt akkor ő ellentétben velem egyáltalán nem kívánja a szexet. 2 hét alatt talán egyszer ha hiányzik neki a szex de kb ennyi. Közben nekem majdnem naponta hiányzik az ő teste,emiatt is nehezemre esik megérteni hogy hogyan bírja ilyen jól. Maszturbálni se szokott magától, szóval nekem ez furi. Ti hogy vagytok ezzel?

2021. szept. 3. 14:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha kell plusz infó nyugodtan kérdezzetek vissza, egészen addig amíg témához illő és nem túl személyes addig mindenre szívesen válaszolok
2021. szept. 3. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön ki a matek!

Távkapcsi, de minden másnap szexeltek, alacsony a libidója.

Tehát 2 naponként nem kivánja a szexet.

2 hét alatt e közben 1x hiányzik a szex neki.

Akkor a többi 2 naponként csak hagyja magát?

A végén kérded hogyan bírja ilyen jól.

Nem te irtad hogy kicsi a libidója? 😱

2021. szept. 3. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Mi a kérdésed igazából? Mi nem vagyunk a párod helyében. A nők jelentős részének kell az érintés, a közelség is a vágyak elindulásához, a párod is ilyen típus ez van.
2021. szept. 3. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Kicsi a libidója de ha a 2 naponkénti 1 nem okoz neki kellemetlenséget akkor annyira mégsem kéne alacsonynak lennie hogy távol lét alatt sokszor 2-3 hétnél tovább is bírja a szex hiánya nélkül.

Nekem ez fura.

A kérdés az hogy hasonlóan távkapcsolatban élő nők tapasztalnak e hasonló jelenséget magukon. Névszerint azt hogy a libidójuk képes ötszörösére vagy tízszeresére változni annak alapján hogy van e fizikai együttlét vagy sem.

2021. szept. 3. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell diploma hozzá hpgy rájöjj nyilván jpbban kívánja a szexet meg téged is, ha együtt vagytok. Ha külön vagytok, akkor neki a maszti meg ezek annyira nem nyújtanak sokat. Szerintem ez logikus és szinte minden embernék így van, hogy jobban szeret szexelni mint masztizni
2021. szept. 3. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig velem is mindig így volt és ez nem változott azóta sem, hogy ha éppen nem voltam a párommal, akkor annyira nagyon nem hiányzott a szex (persze, jó lett volna, hogyne, de így fizikai jelenlét nélkül nem kívántam annyira, mint úgy, ha ott volt), amikor meg velem volt, le sem tudtam szakadni róla. Szerintem nem nagy dolog, ahogy a barátaim között látom, akikkel beszélgettem ilyenekről, ott is például a nők többnyire így vannak ezzel, míg a férfiak úgy, ahogy te.
2021. szept. 3. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindig is nagy volt a libidóm, minden nap masztizok, van hogy egy nap többször is ha nem a barátommal vagyok. ha meg együtt vagyunk folyamatosan szexelünk szóval én sem nagyon tudok ezzel azonosulni. de hát midnenki más.

lehet nem élvezi annyira a szexet, nekem most 22 évesen volt először orgazmusom a mostani barátommal és nem azért mert rosszak voltak az előzők csak nem ismertem a testem. és akkor én sem nagyon szerettem szexelni, mert nem volt jó.

de lehet tényleg ennyire kicsi a libidója, akkor viszont nem nagyon passzoltok, hosszútávon nem biztos hogy jó lesz

2021. szept. 3. 15:14
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
32%
Tapasztalatból mondom, hogy szerintem nem vonzódik hozzád.
2021. szept. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!