Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élő lányok, ti mennyire tudtok ezzel azonosulni?
Férfi vagyok és a párom szexuális viselkedését szeretném kicsit feszegetni, távkapcsolatban állunk lassan 3 éve és boldogok vagyunk együtt, ő 18 én pedig 21 évesek vagyunk.
Valószínűleg neki az átlagnál alacsonyabb a libidója, de ettől függetlenül szerintem érdemes beszélgetni erről a jelenségről és érdekelne hasonló helyzetű nők tapasztalata/véleménye.
Az a helyzet hogy mikor fizikailag együtt vagyunk akkor jó a szex, én jobban kívánom mint ő általában de szerencsére megtaláltuk az arany középutat ahol mindketten kényelmesen elvagyunk többnyire (minimum 2 naponta 1 szex).
Viszont ami furcsa számomra hogy ha nem vagyunk együtt akkor ő ellentétben velem egyáltalán nem kívánja a szexet. 2 hét alatt talán egyszer ha hiányzik neki a szex de kb ennyi. Közben nekem majdnem naponta hiányzik az ő teste,emiatt is nehezemre esik megérteni hogy hogyan bírja ilyen jól. Maszturbálni se szokott magától, szóval nekem ez furi. Ti hogy vagytok ezzel?
Nem jön ki a matek!
Távkapcsi, de minden másnap szexeltek, alacsony a libidója.
Tehát 2 naponként nem kivánja a szexet.
2 hét alatt e közben 1x hiányzik a szex neki.
Akkor a többi 2 naponként csak hagyja magát?
A végén kérded hogyan bírja ilyen jól.
Nem te irtad hogy kicsi a libidója? 😱
Kicsi a libidója de ha a 2 naponkénti 1 nem okoz neki kellemetlenséget akkor annyira mégsem kéne alacsonynak lennie hogy távol lét alatt sokszor 2-3 hétnél tovább is bírja a szex hiánya nélkül.
Nekem ez fura.
A kérdés az hogy hasonlóan távkapcsolatban élő nők tapasztalnak e hasonló jelenséget magukon. Névszerint azt hogy a libidójuk képes ötszörösére vagy tízszeresére változni annak alapján hogy van e fizikai együttlét vagy sem.
nekem mindig is nagy volt a libidóm, minden nap masztizok, van hogy egy nap többször is ha nem a barátommal vagyok. ha meg együtt vagyunk folyamatosan szexelünk szóval én sem nagyon tudok ezzel azonosulni. de hát midnenki más.
lehet nem élvezi annyira a szexet, nekem most 22 évesen volt először orgazmusom a mostani barátommal és nem azért mert rosszak voltak az előzők csak nem ismertem a testem. és akkor én sem nagyon szerettem szexelni, mert nem volt jó.
de lehet tényleg ennyire kicsi a libidója, akkor viszont nem nagyon passzoltok, hosszútávon nem biztos hogy jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!