Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párod, aki sokkal fiatalabb/idősebb volt nálad? Ha igen, hogyan éltétek meg?
Figyelt kérdés
Legalább 10 év, de inkább 15-20 év korkülönbségre gondolok. Alapjáraton korombelieket vagy nálam max. 5-10 évvel idősebbeket kerestem mindig (harmincas vagyok), de sok éve nem járok sikerrel. És nem azért, mert túl nagy elvárásaim lennének a másik fél felé. Egyszerűen kevesen keresnek monogám párkapcsolatot, és akik ilyet keresnek, nem is feltétlenül vannak jelen online társkeresőkön, mert már hozzám hasonlóan belefáradhattak. Sok év után megismerkedtem valakivel, akivel élmény beszélgetni, kedves, intelligens, kommunikatív, nyílt szívű, csak épp több mint 15 évvel idősebb nálam. És kiderült, hogy gyerekei is vannak, de nem velük él. Szerintetek érdemes belevágni ilyen körülmények mellett is, ha egyébként a testi-lelki vonzódás megvan? Nyilván nincs egyenrecept, de szívesen olvasnék tapasztalatokat ill. meglátásokat. Köszönöm.jún. 14. 14:38
11/17 anonim válasza:
Én 29, ő 65 éves volt… első és egynlőre utolsó kapcsolat… Remélem leszek még boldog. Gerontofil vagyok… A fétisem az őszbajusz.
12/17 anonim válasza:
Szerintem meg kell próbálni és utána tudod eldönteni, hogy mi lesz. De lehet, hogy sikerül:)
Biztos lesz nehéz rész is meg jó rész is, legalább mepróbáltátok.
Hány évesek vagytok? :)
13/17 anonim válasza:
A 40 es korosztály bejön:)
Még beszélgetés is jó, de más is :)
14/17 anonim válasza:
36 vagyok, párom 65 éves. 19 voltam mikor megismertem, azóta vagyunk együtt, neki is voltak gyerekei. Ameddig kicsik voltak, addig többet volt távol, nekem ez nem jelentett problémát. Mikor a gyerekek nagyobbak lettek, ez az idő lerövidült. Soha nem bántam meg, minden nehézség ellenére. Pedig voltak szünetek a kapcsolatban, de mindig egymás mellé sodort a sors minket. Ha valóban szereted, el tudnád vele képzelni a jövőt, úgy gondolom nincs mitől tartanod
15/17 anonim válasza:
16 év különbség volt köztünk, távolabbra lakott, belesüppedt a saját gödrébe, nem volt képes közös életre, 2 éven belül kétszer mentünk szét. Pedig amúgy jó ember, de elhagyta magát. Most párom 5 évvel idősebb, nálam lakik, túl vagyunk 4 éven.
16/17 anonim válasza:
Van olyan pár aki párral ismerkedne? Csak barátkozás.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Senkit nem pontoztam le, egymást pontoztátok. Végül is ismerkedünk, beszélgetünk, aztán majd kiderül, hogyan tovább.
jún. 20. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!