Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párod, aki sokkal fiatalabb/idősebb volt nálad? Ha igen, hogyan éltétek meg?
Figyelt kérdés
Legalább 10 év, de inkább 15-20 év korkülönbségre gondolok. Alapjáraton korombelieket vagy nálam max. 5-10 évvel idősebbeket kerestem mindig (harmincas vagyok), de sok éve nem járok sikerrel. És nem azért, mert túl nagy elvárásaim lennének a másik fél felé. Egyszerűen kevesen keresnek monogám párkapcsolatot, és akik ilyet keresnek, nem is feltétlenül vannak jelen online társkeresőkön, mert már hozzám hasonlóan belefáradhattak. Sok év után megismerkedtem valakivel, akivel élmény beszélgetni, kedves, intelligens, kommunikatív, nyílt szívű, csak épp több mint 15 évvel idősebb nálam. És kiderült, hogy gyerekei is vannak, de nem velük él. Szerintetek érdemes belevágni ilyen körülmények mellett is, ha egyébként a testi-lelki vonzódás megvan? Nyilván nincs egyenrecept, de szívesen olvasnék tapasztalatokat ill. meglátásokat. Köszönöm.jún. 14. 14:38
1/17 anonim válasza:
56 vagyok volt egy 18 éves srác. 3 hónapig tartott. Egyszer csak ghostingolt. Semmire nem válaszol. De mindig azt mondta nem velem van a baj...
3/17 anonim válasza:
Minden eddigi párom huszonévekkel volt fiatalabb. És barátaim , itteni levelezőtársaim is huszonévesek.
Nagyon jól megvoltam, megvagyok velük. Lelkileg sem érzem öregesnek magam, ez is hozzátartozik.
Az viszont igaz,hogy nincs háttérben család, gyerek, sem nálam,sehol. Ez valahogy nem jönne be, főleg kapcsolati ismerkedésnél.
55 F
5/17 anonim válasza:
Ami egyedűl bökkenő lehet az a gyerek ....de ez sem biztos .figyelj!próbáldd meg .....majd megtudod.40+osan írom hogy szerintem egy 30as pasival simán el tudnék képzelni egy monogám kapcsolatot
6/17 anonim válasza:
Volt és van is,több is.Nagyon tini fiúkák.
7/17 anonim válasza:
Mindig is az idősebbek jöttek be, szexuálisan ők vonzanak !
Huszonéves vagyok ,a párom 50 és valami csoda minden téren
8/17 anonim válasza:
Nekem volt jóval idősebb, de inkább privátban írnám le.
9/17 anonim válasza:
20 éves egyetemistra sráccal vagyok, tavaly ismnerkedtünk meg, azóta is tart.
40/f
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
8, mi tart vissza? :)
jún. 15. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!