Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb férfiak(40+)nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak(40+)nálatok mennyire gyakori, hogy a fiatalabb az aktív?

Figyelt kérdés

Volt már ilyenben részetek?

Jobb vagy rosszabb?

Mennyi idősek voltatok?

Sokáig tartott?

2023. okt. 21. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer volt egy ismerkedésem régebben egy sráccal.Ő akkor 24 volt,én pedig 45.Jól indult az ismerkedés,aztán neki jutott eszébe megkérdezni,hogy én melyik oldalon állok.Aktív voltam mindig, ezt feleltem.

Elszomorodott,mert ő is aktív volt.Mindketten kitartottunk a saját oldalunk mellett,így egy forró csók után elköszönés lett a vége.Mindketten sajnáltuk,mert értelmes volt, komoly is,de abba nem ment bele,hogy akkor anál ne legyen.Én erre is ráálltam volna,hogy csak orál,69,stb.

De igaza volt,és később megismert egy 59 éves passzívat,akivel gondolom,ma is párban vannak.

54 F

2023. okt. 21. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nagy vágyam találni egy 16-20 éves aktív srácot.

F 40

2023. okt. 21. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Csakis aktív vagyok 18-20eves fiúkat kezelek. 38f
2023. okt. 21. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még nem volt bennem része.

Szeretném ha lenne egy fiatal (18-26) aktív barátom.....

2023. okt. 22. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen pucsítanék egy 18-20 éves aktívnak. 40f
2023. okt. 22. 10:18
 6/6 Tanquerey ***** válasza:
100%

Én 50 vagyok és 47 voltam, mikor megismerkedtem egy 18 éves sráccal. Közel 3 évig voltunk együtt. Ez azért érdekes mert előtte el sem tudtam volna képzelni ezt és szerintem újra nem is kezdenék bele hasonlóba. Eleinte minden jó volt, de aztán korkülönbségből adódó surlódások elkezdődtek és ez is okozta mindennek a végét. Jó kis lecke volt az élettől :)

50/P/Bp.

2023. okt. 28. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!