Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz, hogy a melegek okosabbak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a melegek okosabbak, mint a heterók? Még azt is hallottam, hogy a melegek közül nagyon sokan beszélnek idegen nyelveket is.

Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Már a 60-as években arról publikálták, hogy a homoszexuálisok intelligenciája átlagosan magasabb valamennyivel, pedig akkor még bőven nem woke világban éltünk. Észak-Amerikában amellett érveltek akkoriban a pszichiátriákon elvégzett IQ tesztek alapján (ahova a melegeket, mint 'perverzeket' zárták be), hogy emiatt különösen veszélyesek a társadalomra.

Amúgy összetett kérdés, hogy ez tényleg így van-e. Elképzelhető, hogy társadalmi okai vannak a dolognak. Pl a homofóbia miatt sok melegnek nem opció, hogy szakmai munkát végezzen, szóval emiatt nagyobb a nyomás, hogy tanuljon és szellemi munkát végezzen. Az oktatás pedig simán látszik az IQ teszteken is, hiába nem azt akarja mérni. Nem véletlen vannak felülreprezentálva a melegek a nagyvárosokban is, mindenki menekül a kisebb településekről. A gyerekvállalás hiánya is nagyobb fókuszt enged a munkára és a tanulásra. Esetleg sokan így kompenzálnak, hogy 'valamit letegyenek az asztalra'.

2024. jún. 7. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól beszélsz angolul?

2024. jún. 7. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Angolul, németül folyékonyan beszélek, és nem csak a tankönyvi angolocskát meg a tankönyvi Sandarddeutschot (NEM Hochdeutsch, ettől a falra tudok mászni), hanem a dialektusokat is. Meg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon alap alatti szinten beszélek spanyolul. Meg van két mesterdiplomám műszaki tudományos területekről.

Ettől teljesen függetlenül, én egy egyszerű falusi gyerek vagyok, és büszke vagyok rá, soha nem tagadnám meg semmi pénzért a falut, ami engem felnevelt. Általános iskolába is egy pici, falusi iskolába jártam, de jobban nem is járhattam volna.

És még meleg is vagyok, ami független mindkettőtől. Nem azért tanultam és vagyok az élethosszig tartó tanulás híve, mert valamiféle nyomás alatt álltam volna, hanem mert szeretek tanulni, szeretem jobban megismerni a világot és többet tudni róla, mint korábban.

2024. jún. 7. 18:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Jó amit tudsz :)

2024. jún. 7. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ez lenne a jellemző, annak ellenére, hogy 5 nyelven beszélek és az IQ-m is magasabb az átlagnál.
2024. jún. 8. 02:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként eddigi ismerkedéseim során az jött le nekem is, hogy a meleg srácok okosak, értelmesebbek, sütnek, főznek stb. Nagyon sok orvost, jogászt, tanárt ismertem meg, valamint olyanokat, akik mindannyian rendelkeztek nyelvvizsgával. Szóval érdekes a helyzet...:D
2024. jún. 11. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!