Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a melegek okosabbak, mint a heterók? Még azt is hallottam, hogy a melegek közül nagyon sokan beszélnek idegen nyelveket is.
Figyelt kérdés
jún. 6. 22:50
1/16 anonim válasza:
Ahh akkor pl aki tud több nyelven az lehet h bzi?
2/16 anonim válasza:
Semmi köze a kognitív képességeknek a szexuális preferenciához, vágyakhoz.
4/16 anonim válasza:
Heterok meg tobben vannak mint a melegek
5/16 anonim válasza:
Nem, én például tök hülye vagyok és csak angolul beszélek magyaron kívül
6/16 Nemtomfantom válasza:
Nem szexuális orientáció függők ezek a dolgok. Továbbá attól, hogy a heteronormatívtól eltérő szexuális orientációja van valakinek, attól még nem földönkívüli, ugyanolyan ember, mint bárki más. 😃
7/16 anonim válasza:
Átlagnál nagyobb IQ-val vagyok meleg, de butaságnak tartom így. Annyi lehet igaz, hogy a magukkal megbékélő melegek nyitottabb világnézettel csőlátású vallásosság helyett alternatív nyitott hitvilágokat találnak és a nyitottság egyenlő kissé magasabb intelligenciával. De ez csak egy dolog és az intelligencia is sok részből áll.
8/16 anonim válasza:
Illetve sok meleg sajnos rendelkezik mentális és érzelmi problémákkal, ami már elvakítja a józan eszüket. Innentől már nem lesznek okosabbak és nem élnek okos módon.
9/16 anonim válasza:
8-as megírta az igazságot,még ha nyersen is. Rengeteg problémás van és a diplomások között talán még több "érdekes " viselkedésű.
10/16 anonim válasza:
"Az agy két féltekéje között a kérges test (corpus callosum) biztosítja az összeköttetést, ennek
megfelelően elsősorban az idegsejtek rostjait foglalja magában. Úgy képzelhetjük el tehát a két
agyféltekét, mint két elektromos központot, amelyek közt az idegrost „huzalok” létesítenek
kapcsolatot. Ezek az idegrostok megszámolhatók és a homoszexuálisok agyában a számuk jóval
(34%-kal) nagyobb. Ebből következően más és sokkal intenzívebb a két agyfélteke együttmű-
ködése. Ma már jól ismert a férfiak bal agyfélteke-dominanciája. A homoszexuális férfiak agy-
felépítésében észlelt különbségek viszont a két agyfél egyenrangúbb működése mellett szólnak." Czeizel Endre
26. oldal
Vannak még ott érdekességek, érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!