Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a bemutatkozásról Romeora? Szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés

"Nem szeretek itt lenni. Ha te sem, szökjünk meg együtt...

Sziasztok!

Párkapcsolatot szeretnék, hagyományos módon, és emiatt ismerkednék korombeli fiúkkal. A családom és a barátaim elfogadnak, dolgozok, élek. Alapvetően nem vagyok valami férfias típus és alkat, inkább amolyan kisfiús? 😅

Valamiért nálunk az ismerkedés elég nehezen megy, fene tudja. Na de nem akarok panaszkodni itt, a lényeg, hogy szeretnék tenni is valamit. Persze bízok a csodákban is, hátha belebotlok majd "álmaim hercegébe" de addig keresném is... 😁"

2024. máj. 26. 20:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
18: Valóban nagyon sok baj van a mai magyar melegekkel, viszont te már emiatt átfordultál rettentően túlzó negatívba. Normális párkapcsolatban vagyok és nem volt rögtön szex.
2024. máj. 29. 11:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
21: nevezheted negativnak, en inkabb realisnak mondanam:) nyilvan egy - mar mukodo - kapcsolatbol kitekintve pitinek, mar-mar pesszimistanak is tunhetek, de valahol Te is tudod, hogy igazam van. Nem mondtam, hogy nincsenek meleg parok, vagy olyan meleg parok, akik ne ezt az utat jartak volna be, csupan arra probaltam ravilagitani, hogy az elet eleg sok aladalyt gordit elenk, de neha ezt az utat mi melegek is csak megnehezitjuk egymasnak.
2024. máj. 29. 18:54
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
A külvilág és a társadalom behatása piti dolog ahhoz,amennyit mi melegek tudunk egymásnak akarva,akaratlan ártani.Ismerkedésnél,kapcsolatban,szakítás után....
2024. máj. 29. 19:04
 24/30 anonim ***** válasza:
Szökésben vagy még kérdező? D
okt. 1. 19:24
 25/30 A kérdező kommentje:

Még igen, sajnos 😅 elszöknék már azokról a társkeresőkről, eléggé lélekölő tud lenni... Illetve a 23. válaszolóval nagyon egyet tudok érteni. Annyi a kamus, hazug, megbízhatatlan, komolytalan meleg... Nem az a baj, hogy valaki csak szexelni akar, de mondja meg keréken, ne áltasson és játsza meg magát.

Azóta kicsit alakítottam a bemutatkozó szövegemen, ez lett az új:

Nem szeretek itt lenni. Ha te sem, szökjünk meg együtt...

Sziasztok! 😊

Párkapcsolatot szeretnék, hagyományos módon, és emiatt ismerkednék korombeli fiúkkal. A családom és a barátaim elfogadnak, dolgozok, élek. Alapvetően nem vagyok valami férfias típus és alkat, inkább amolyan kisfiús.

Valamiért nálunk az ismerkedés elég nehezen megy, fene tudja. Szerintem az alkalmi kalandok nem igazán tudnak boldoggá tenni egy embert. Engem biztos nem. Sokkal klasszabb valakit biztosan magad mellett tudni, együtt nevetni, játszani, bejárni és felfedezni a világot, együtt tapasztalni és együtt haladni a néha nem egyszerű Élet útján.

Na de nem akarok panaszkodni itt, a lényeg, hogy szeretnék tenni is valamit. Persze bízok a csodákban is, hátha belebotlok majd "álmaim hercegébe" de addig keresném is... 😁

Igen, és tényleg 29 éves vagyok 😮‍💨

Hot is not about how you look. You can be good looking and not hot. Like the compliment I get the most; people call me cute and I get that, that's my vibe. I got big little brother energy. I'm not a "call me daddy", I'm a "I'm telling my mum".

okt. 2. 15:34
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
En szivesen beszelgetnek veled amugy:)
okt. 2. 17:32
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát beszélgessünk 😁
okt. 2. 17:44
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem irsz?!😂
okt. 2. 18:05
 29/30 A kérdező kommentje:
És te nem írsz? 😄 Ha szívesen beszélgetnél, nyugodtan írj rám. De felőlem itt is elbeszélgethetünk 😄
okt. 2. 21:27
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek itt, talán mi is tanulhatunk belőle. :)
okt. 2. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!