Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövő héten kedden fogászatra megyek. Elkisér az egyik barátom. Lehet hogy bejön majd, mert ő jobban megjegyzi az információkat. Ha mondom az orvosnak hogy bejönne a barátom, és látná hogy férfi ugye nem fog kombinálni?
Ma már az injekciót is úgy adják, hogy érzéstelenítő zselével kenik be, ahova adni fogják a fájdalomcsillapítót.
Semmit nem éreztem, amikor kivéste a bölcsességfogam betört csonkját és összevarrta.
Ha gyerekeket is vállal akkor gondolom nem gond ha bemegy veled valaki.
Én fogorvosom nem enged be kísérőt, csak amíg megbeszélés van kezelés alatt nem lehet ott lenni.
Őt nem érdekli semmi csak hogy haladjon a munka.
És ha látja hogy egy pár vagytok akkor mi van?
Nem állami kórház?!
Minden eddigi páromat elkísértem ha orvoshoz ment, vagy olyan ügyintézésre, ami komolyabb vagy fontosabb volt.
Megmondtam ,ki vagyok és senkinek, sem orvosnak, sem ügyintézőnek meg sem rebbent a szeme.
Nálam ez evidens, ezután is így lesz / ha lesz párom.
Mit kombinálna?
Elkísért az egyik haverom, simán bemehet de szerintem semmi olyat nem mond a doki amit ne jegyeznél meg.
Én tuti kombibálnék 😂😂
Bár nyilván engem nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!