Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez valami célzás vagy bátorítá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami célzás vagy bátorítás a részéről?

Figyelt kérdés

Videó-játékoztunk a haverommal és a vezérlő rosszul érintkezett. Azt mondta a szobájában a fiókban találom a régit, ami még jó. Viszont abban a fiókban, amit mondott, az alsónadrágjai voltak. A kupac legtetején három szivárványos gay-boxer és vagy 3-4 fiútanga volt. Az egyik tanga szintén gay-szivárványos. Furcsa, hogy épp ezek voltak felül és alattuk a normál alsók. Az az érzésem támadt, direkt rendezte így, hogy meglássam ezeket, mintha rájött volna, hogy régóta tetszik nekem. Pedig sosem mertem jelét adni. Cseppet sem zavartatta magát a szivárványos alsói miatt. Annyival elintézte, hogy „bocsi rossz fiókot mondtam”. A szivárványra célozva (reménykedve) kérdeztem, „hogy-hogy ilyen alsókat hordasz”? Ő (szándékosan?) félreértve azt felelte, hogy azért szereti tangát mert neki kényelmes viselet. Aztán megkérdezte, nekem mi a véleményem róluk? Azt válaszoltam, hogy kinézetre tetszenek az alsói (megint a szivárványszínre célozva) de a tangák kényelméről fogalmam sincs, mert még sose volt rajtam. Erre felajánlotta, hogy csak szóljak, és szívesen kölcsönadja bármelyiket, ha szeretném kipróbálni, hogy milyen.

Ennyi volt és folytattuk a játékot. Én meg azóta gondolkozom, létezhet-e, hogy heteró fiú szivárványos alsót hordjon? Rózsaszínű boxerben rendszeresen látom tesin, ám eddig nem tulajdonítottam ennek jelentőséget. Most már nem is tudom. Ráadásul a mosás végett a szüleinek tudniuk kell az alsóiról. És mire véljem a tanga kölcsönzést? Eddig nem éltem az ajánlattal, de vajon értené a célzást, ha mondjuk épp a szivárványos tangáját kérném kölcsön? Vagy túlgondolom az esetet?

ma 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem gondolod túl, ez bizony felhívás keringőre :)

Csak bátran!

ma 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!