Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a bemutatkozásról Romeora? Szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés

"Nem szeretek itt lenni. Ha te sem, szökjünk meg együtt...

Sziasztok!

Párkapcsolatot szeretnék, hagyományos módon, és emiatt ismerkednék korombeli fiúkkal. A családom és a barátaim elfogadnak, dolgozok, élek. Alapvetően nem vagyok valami férfias típus és alkat, inkább amolyan kisfiús? 😅

Valamiért nálunk az ismerkedés elég nehezen megy, fene tudja. Na de nem akarok panaszkodni itt, a lényeg, hogy szeretnék tenni is valamit. Persze bízok a csodákban is, hátha belebotlok majd "álmaim hercegébe" de addig keresném is... 😁"

2024. máj. 26. 20:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó a szöveg.
2024. máj. 27. 08:31
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

Cukor vagy

Vigyázz magadra hogy meg tudd őrizni édes mézes hangulatod

És ne törjön meg a sok kamus.

Jó tanács profil fotó nélküliekkel szóba se állj.

2024. máj. 27. 10:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Némelyik profil-fotó, arckép annyi hasonlóságot mutat az élő emberrel, mint a kecske a tehénnel.

Persze,kis jóindulattal ez elnézhető..

Nálam volt,aki 38-nak írta magát,olyan képet is küldött és a talira egy 61 éves mackógatyás papa jött el.És még bizonygatta,hogy ő fiatalos....

2024. máj. 27. 10:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én megszöknék veled 😅
2024. máj. 27. 10:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "Valamiért" résztől már nem kéne, addig jó.
2024. máj. 27. 13:03
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket. Igen, lehet a valamiért rész után furcsán hát az egész, de kevésnek éreztem, gondoltam kéne még írni valamit. Lehet valami személyesebbet kéne, de túl sokat se akarok kiadni magamból, inkább ismerjenek meg személyesen. Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok még 😊
2024. máj. 27. 16:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, hogy egyszerű és egyenes. A fogalmazásból azt érzem, hogy magadat adod és nem egy illúziót. Én sosem mertem megélni a vágyaim és sosem merném elmondani a családomnak. Inkább élek egyedül, pedig már 41 vagyok. Ha csak valami csoda nem történik, akkor a sírba viszem egyszer a titkom 😔
2024. máj. 27. 16:14
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Szinten meleg 27 eveskent el kell, hogy vegyem a kedved. Az a srac akit keresel, az ugy nagyjabol a mesekonyvekben talalhato meg. Onnan tudom, hogy en is ezt kerestem, sot valamilyen szinten nyilvan keresem mind a mai napig, de mar szinte remenytelenul. Oszinten szolva kezdem feladni. A mai napig kepes vagyok fantazialni egy olyan valakirol, akivel talalkozasok soran ismerhetjuk meg egymast, akivel az ut a kommunikacion keresztul valosul meg, aki egeszen egyszeruen nem szexjateknak vagy eszkoznek tekint a kielegulesehez, aki nem akar elso latasra lefekudni es meg sorolhatnam. Felkerultem Pestre, mondvan nagyobb a merites, de ahhh. Amit kaptam az egy instant ferto. Mindenki mindenkivel, minden nap massal, tisztelet a kivetelnek, de ket szot nem lehet valtani, nemhogy hagyomanyos randi meg ilyenek. Pedig hidd el en is vagynek ra, az almom egy olyan meleg kapcsolat ami egyben heteronormativ is, vagyis ugyanugy megvan a kronologia, hogy ismerkednek, randiznak stb de pont ez az amihez a felgyorsult meleg vilagban mar senkinek nincsen ideje/kedve, hat en meg idegenekkel nem fekszem ossze akkor sem ha ez az ara annak, hogy kikeruljem azt, hogy hatvan evesen halalos maganyban angyalkakat horgaljak a hatodikon a tiz macska mellett (amugy nem mert utalom a macskakat🥲)
2024. máj. 27. 18:25
 19/30 anonim ***** válasza:
88%

Ezt sokan elmondhatnánk, amit a 18-as kolléga írt.Tősgyökeres pestiként is ezt látni,nap mint nap.

Úgy bánnak egymással a melegek,mint egy instant teásfilterrel....Idő és türelem nincs,szándék sincs egymás mélyebb megismerésére, ha nincs azonnal szex, akkor taka van.

2024. máj. 27. 18:36
 20/30 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a rossz tapasztalatokat. Én vidéken, kis faluban kis város mellett élek. Itt is szinte mindenki csak szexet vagy extra-barátságot akar, viszont pluszban nehezíti a helyzetet, hogy kicsi a meleg-népszerűség, kevesen vannak elérhető távolságban.

Vannak azért néha jó, és persze kevésbé jó tapasztalataim nekem is (megbízhatlan, hazug emberek). Igen, próbálom önmagamat adni és nem ítélkezni, kedvesnek lenni, és eddig úgy tűnik ez jó irány. Mármint, elég nehéz önmagamat adni, sokszor elbizonytalanodok magamban, és úgy érzem nekem is be kéne állnom a sorba, a testemet mutogatni, és többet alkalmazni, pedig tudom ez nem tenne boldoggá. De mégis, úgy veszem észre inkább elkerülnek a csak szexet akarók és a csalók, mert látják, hogy én nehéz eset vagyok, én nem alkalmi szexet keresek, stb. Nem azt mondom, hogy ettől népszerű és vonzó leszek, mert nem, nyilván ritkán kapok megkeresést.

Szóval mindenkit arra bátorítok, hogy ne adja fel a reményt, és adja önmagát, legyen nyitott, valamilyen szinten legyen kezdeményező.

Amúgy azt hittem Budapesten statisztikailag sokkal jobbak az esélyek mert több a lehetőség, több meleg van, jó a tömegközlekedés is (nem úgy mint vidéken). Én is tervezek pár év múlva Budapestre költözni, mert sajnos úgy érzem itt már nem maradt több lehetőségem, nincs itt esélyem, muszáj tennem még valamit, több esélyt adni magamnak. Mert ha itt maradok és csak sopánkodok, hogy milyen nehéz, abba beleőrülök, illetve nem vezet előre.

2024. máj. 27. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!