Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisokat kérdezném:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisokat kérdezném:genetikai okokból vagy környezeti,társadalmi befolyásolás alapján lesz-e valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy mindkettő vagy csak az egyik?

2024. máj. 26. 19:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

Azért bemásolom neked a chatgpt választ is...

Talán jobban fogalmaz mint én, hogy megértsd!

Jelenlegi tudományos és orvosi technológiák mellett nem lehetséges, hogy egy gyermek örököljön genetikai tulajdonságokat egy férfi pár mindkét tagjától. Egy gyermek genetikai anyagát két szülő adja, akik közül egynek petesejtje, a másiknak spermája van. Mivel két férfinak nincs petesejtje, a gyermek csak egyikük génjeit örökölheti.

Jelenleg tehát a férfi pároknak a gyermekük vagy egyikük genetikai anyagát, vagy egy petesejt donor genetikai anyagát kell használniuk.

2024. jún. 2. 23:00
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
"...férfi-nő kapcsolatból...". Ez esetbe a hangsúlyt a KAPCSOLAT-ra helyeztem, ha magadtól nem jöttél volna rá. Kell a sperma, és kell a petesejt, de nem kell, hogy ezek "tulajdonosai" kapcsolatban, nevezetesen PÁRKAPCSOLATBAN legyenek. Remélem, így már a gyengébb elméjűek is megértik, mire gondoltam. :)
2024. jún. 3. 09:05
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
#37 rendelkezik működő ivarszervekkel. Nem kell párban lenni a szaporodáshoz, és az sem hogy a két résztvevő bármiféle vonzalmat érezzen egymás iránt. Mint írtam, ne keverjük az élvezeteket és a faj szaporodását, a kettő nem ugyanaz.
2024. jún. 3. 14:06
 44/46 anonim ***** válasza:
92%
#40 nincs jelentősége a párnak, sem a szentimentalizmusnak. Az a kultúra része, nem a biológiának. Az ember évezredekig élt kis törzsi közösségekben, kommunákban, ahol mindenki szexelt mindenkivel, aztán születtek a gyerekek. Ha most ilyen kultúrában élnénk te se sirdogálnál azon hogy a pároddal összehoztál egy gyereket a szerelmetek betejesüléseképpen. És mielőtt azzal jössz hogy most fejlettebbek vagyunk, hát nem. A kultúra maximum mas, de nem fejlődik. Arról nem beszélve, hogy pár ezer év marha kevés.
2024. jún. 3. 14:14
 45/46 anonim ***** válasza:
0%

Úristen!

Sokkoltál a hülyeséggel :D

Nem gondoltam volna, hogy még van ember aki meg tud lepni, szóval köszönöm ezt az élményt.

2024. jún. 3. 20:21
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
#45 mitől hülyeség a valóság? Az hogy jelenleg párban élsz az nem biológia hanem kultúra. Tajékozódj kicsit hogyan élnek ma Földön az emberek. Pl kis törzsi közösségek az Amazonas mentén. Hogy mi az a tabu. Hogy mi normális és mi nem az. Hogy ami valahol abszolút normális, máshol akár halál jár érte. Hogy a keresztények hogy erőltették rá a kulturájukat másokra. És ez bizony nem biológia, mert akkor nem csinálná az ember ennyire változatosan, hogy milyen közösségekben él és hogyan. Elhiszem hogy sokkoló. Élsz a kis belterjes világodban és azt hiszed amiről nem tudsz az nincs.
2024. jún. 6. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!