Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisokat kérdezném:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisokat kérdezném:genetikai okokból vagy környezeti,társadalmi befolyásolás alapján lesz-e valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy mindkettő vagy csak az egyik?

2024. máj. 26. 19:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy a férfi és nő egymásnak lett teremtve.Az egész emberi faj biológiája erre épül. És ez a kulcsa az emberiség szaporodásanak is.

Ami ettől eltér az rendellenesség valamilyen formája.

Nem kell ezt túlgondolni ez ilyen egyszerű.

Valami kiváltja ezt a rendellenes viselkedést, ugyanúgy mint az allergia esetén.

Az aki nem heteroszexuális az valamilyen szinten betegnek mondható. Sok olyan betegség van amivel együtt lehet élni és még előnynek is érzi az ember. De attól még a betegségnek tekinthető ha tárgyilagosan nézzük.

2024. jún. 2. 09:37
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Apró bug a szoftverben, de tekinthetjük feature-nek is, ha nehéz javítani és így nincs szükség a patch-re :)
2024. jún. 2. 11:10
 33/46 anonim ***** válasza:
92%
#31 attól mert valaki homoszexuális, még a faj szempontjából képes szaporodni. Ne keverjük a szaporodást az élvezetekkel. Ma már megteheted hogy nem szaporodsz, a faj már így is túlnépesedett a Földön. Egyébként is, ha például az egerek túl szaporodtak adott területen, egyre több lesz a homoszexuális. Lehet hogy csupán ennyi van mögötte, és ez egy természetes reakció adott egyedszám felett. De hangsúlyozom, egy homoszexuális is képes gyereket nemzeni, szűlni.
2024. jún. 2. 16:04
 34/46 anonim ***** válasza:
92%
"...a férfi és nő egymásnak lett teremtve."Olyan "enni valóak" ezek a szövegek. Legközelebb azzal jössz, hogy mi nem is az Isten, hanem az ördög teremtményei vagyunk. :)
2024. jún. 2. 16:09
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy a férfi és nő egymásnak lett teremtve."

Nincs bizonyíték a teremtésre.

"Az egész emberi faj biológiája erre épül."

Ez a mondat értelmetlen és értelmezhetetlen. Mit jelent az, hogy az emberi faj biológiája? Mert a szaporodás az nem egyenlő az értelmezhetetlen "emberi faj biológiája" fogalommal.

"És ez a kulcsa az emberiség szaporodásának is."

Én nem aggódnék annyira a szaporodásért. Az elmúlt 100 évben annyira túlszaporodott az emberi faj, hogy már jelentős veszélyt jelentünk a Föld kipusztulása/elpusztítása szempontjából. Ötször-hatszor több ember él a bolygón, mint amennyit a Föld képes eltartani. Sokkal nagyobb problémát jelent a túlszaporodás, mint a szaporodás hiánya.

"Ami ettől eltér az rendellenesség valamilyen formája."

A te fejedben. Nem rendellenesség, hanem a sokféleség, a változatosság, a biológiai sokszínűség, a diverzitás egy formája. Rendellenességet csak a tájékozatlanság és a tudatlanság alakít ki a fejekben. A tiédben is.

"Az aki nem heteroszexuális az valamilyen szinten betegnek mondható."

Az anyád 3,14csája... az lehet, hogy betegnek mondható. :) De hüe vagy, b+. :)

2024. jún. 2. 16:39
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
"... anyád 3,14csája". Ez mekkora!!! XD
2024. jún. 2. 18:13
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

"De hangsúlyozom, egy homoszexuális is képes gyereket nemzeni, szűlni."

Ezt elmagyaráznád nekem, hogy hogyan lenne képes egy homoszexuális pár gyereket szűlni? Mint a Junior filmbe? :D

Hát akárhogy nézem is a nemiszervek csak férfi és nő esetében passzolnak. Ha férfi-férfi és nő-nő esetében is valahogy megoldotta volna a természet akkor egy szavam nem lenne.

Ha valamit meg akarsz csavarozni ahoz kell egy csavar és egy anya. Lehet próbálkozni 2 csavarral meg 2 anyával, össze-vissza vágni és hegeszteni de az már nem a rendeltetésszerű használat. A normális csavarkötéshez kell a csavar és az anya is. Ez ilyen egyszerű. Ennél jobban nem tudom leegyszerűsítve elmagyarázni.

Nem úgy értettem, hogy teremtve lett, hanem hogy az evolúció a férfi és a nő kapcsolódására épül. Mind fizikailag, szellemileg stb. Ha a kettő felet összerakják úgy lesz egy egész. Amennyiben össze lehetne cserélni a szerepeket, akkor az evolúció úgy oldotta volna meg hogy a férfi-férfi pár esetén a férfi az egyik teherbe tudjon esni. De ezt nem oldotta meg az evolúció.

Aki homoszexuális az nem élheti meg azt, hogy a saját szerlemével legyen közös utódjuk. Nem láthatja a gyermekben a saját és a szerelme vonásait.

Igazából most is könnyezek, hogy leírom hogy mennyire rossz lehet ez a betegség. Hálát adok Istennek, hogy egészséges vagyok és átélhetem mindezt. Van egy gyöngyörű 2 éves kislányom és lehet ezért vagyok ennyire érzékeny most.

2024. jún. 2. 18:34
 38/46 anonim ***** válasza:
90%

Te nem érzékeny vagy, hanem s.gg hülye. :) Lehet, hogy fizikailag egészséges vagy, de agyilag nem vagy komplett.

Természetesen én is tudom, hogy férfi-nő kapcsolatból lehet gyerek, bár a tudomány már ezt is áthidalta. És neked talán ez új dolog, de a természet is! A csigák pl. kétneműek, szaporodás idején lényegében önállóan döntenek, hogy épp melyik szerepet veszik fel. Emellett vannak kétéltűek, pontosabban békák, amelyek homogén környezetben a fajfenntartás érdekében képesek megváltoztatni a neműket. Ez is az evolúció része..

Továbbá, mint már fentebb írtam, nem csak az emberek, hanem az egyéb emlősök közt is jelen van a homo és biszexualitás TÉNYE.

És még egy gondolat: Ha az Isten, vagy a természet, vagy akárki/mi annyira ellenzi ezt a dolgot, akkor a férfi G pontját (a prosztatát) miért olyan helyre "tette", amely csak "hátsó behatolással" érhető el? :)

Na ennyit a nagy evolúciós tudományodról. :D

2024. jún. 2. 19:06
 39/46 anonim ***** válasza:
80%

“ Mit jelent az, hogy az emberi faj biológiája? Mert a szaporodás az nem egyenlő az értelmezhetetlen "emberi faj biológiája" fogalommal.”

Úgy hogy az ember csak embert tud teherbe ejteni, egy kutyát már nem, mert jelentősen eltér a génállományunk. Nem véletlenül. Na, így már össze tudod kapcsolni az emberi faj biológiájának fogalmát a szaporodáséval.

2024. jún. 2. 20:45
 40/46 anonim ***** válasza:
0%

"Természetesen én is tudom, hogy férfi-nő kapcsolatból lehet gyerek, bár a tudomány már ezt is áthidalta."

NINCS SEMMILYEN ÁTHIDALÁS!

Komolyan mondom estére felbosszant a sok tudtalan ember...

Olvasd vissza amit leírtam, és miről beszéltem. Nem váltja ki a béranyaság, a mesterséges megtermékenyítés, sem az örökbefogadás. Értelmezd amit írtam!

Amiről beszélsz még, hogy némely állatfaj képes áthidalni a problémát, na én is erre akartam rámutatni. Mégpedig arra hogy embereknél ez nem így van mint a csigáknál! Itt úgy van, hogy a férfi és a nő a két fél egyesülve alkot egy párt. Ahogy írtam korábban itt csavar van meg anya. Nem csigák vagyunk!

2024. jún. 2. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!