Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisokat kérdezném:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisokat kérdezném:genetikai okokból vagy környezeti,társadalmi befolyásolás alapján lesz-e valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy mindkettő vagy csak az egyik?

2024. máj. 26. 19:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%
Én már oviban tudtam magamról…
2024. máj. 27. 08:41
 12/46 anonim ***** válasza:
89%

Bameg akkor összes Elvált szülő gyereke meleg lenne,

Gyakorlatilag a heterók ki is haltak volna. 10házasság ból 7válással végződik, jelenleg Magyarországon.

Születésem óta más vagyok, szüleim nagyszüleim mind heterók és szerintem azt se tudták mi az hogy homoszexuális

20éve meghaltak.

Ahogy tudtam beszélni babát kértem, és kizárolag lány barátaim voltak.

2024. máj. 27. 11:04
 13/46 anonim ***** válasza:
15%
Én is a rossz apai viszonyra vezetem vissza..
2024. máj. 27. 13:42
 14/46 anonim ***** válasza:
85%
Nekem teljesen jó volt a családi házterem, bátyám heteró, meg mjndenki más is a családban. Én viszint imadom szopni a faszt, annyira jó mikor érezhetem más meleg spermáját.
2024. máj. 27. 13:52
 15/46 anonim ***** válasza:
73%
Talán hülyén fog hangzani, de a sorsban hiszek. Illetve - ettől függetlenül is - hiszek abban, hogy mindenki előre lezsírozza a komolyabb ismeretségeket és ezáltal van kitalálva. Emellett tanultam arról, hogy a környezeti hatás csak nagyon csekély százalékra tehető és még molesztálás esetén sem bizonyítható egyértelműen. Vannak dolgok, amikre a tudomány nem tud választ adni.
2024. máj. 27. 14:12
 16/46 anonim ***** válasza:
2%

Nem mindenki tud olvasni.

Azt írtam, hogy apaszerep sérülése ÉS hajlam.

Az és, vagy szavak jelentését hadd ne keljen magyarázni.

Persze más is kiválthatja ezen kívül is biztosan.

Én akiket ismerek melegek, nincs normális kapcsolatuk az apjukkal, és nem is volt sohase.

2024. máj. 27. 18:22
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
én elmondás alapján már ovis koromban beszéltem "szép" bácsikról :D Apukámat ritkán láttam, külföldön dolgozott.
2024. máj. 27. 19:28
 18/46 everlight ***** válasza:
93%
Én Bisex vagyok,nem meleg,de már gyerekként is sejtettem hogy tetszenek a fiúk is,csak azért jártam úszni hogy az öltözőben nézegethessem a meztelen férfiakat .
2024. máj. 27. 21:24
 19/46 anonim ***** válasza:
82%

Annyira érdekes a sok nagy-tudású, akik társadalmi meg hasonló befolyásolásokkal akarják megmagyarázni ezt a témát. De a kedvenceim azok (hála Istennek eddig ezek itt kimaradtak :D), akik az akarják beadni, hogy ez az egyén saját VÁLASZTÁSA!

Ezen zseniktől kérdezem: akkor az állatvilágban mitől alakul ki?! Mert ott az apa nem alkoholista, nem megy külföldre dolgozni, a kölykök nem ezt nézik a tv-ben, sőt, pl. egy falka egyes tagjai sem propagálják ezt ráerőltetve a többiekre...

És csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy már évtizedek (!) óta bizonyított TÉNY, hogy az állatvilágban -és nem csak a főemlősöknél- kb ugyan olyan arányban van jelen a bi és homoszexualitás, mint az embereknél. És itt az évtizedek azt jelentik, hogy már a 60-70-es évek óta, amikor még a p.csában sem volt pl. egy "homokos" szuperhősnek (Örökkévalók) még az ötlete sem!

2024. máj. 28. 21:10
 20/46 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindegy az tulajdonképpen, hogy ki milyen okból lesz homoszexuális????

Ezen már rég nem gondolkozom, próbálom magamat elfogadni, s olyan embereknek elmondani ezt a dolgot, akik később is érdemesek a bizalmamra, s barátaim is maradnak.

2024. máj. 29. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!