Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisokat kérdezném:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisokat kérdezném:genetikai okokból vagy környezeti,társadalmi befolyásolás alapján lesz-e valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy mindkettő vagy csak az egyik?

2024. máj. 26. 19:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%

Azt se tudjuk pontosan hogy a rák hogyan alakul ki.

Vagy az allergia.

Ez természetes jelenségek, a lényeg hogy valahogy kialakul valami oknál fogva rendellenesség.

Mindenki tudja hogy nem ez a normális, mint ahogy azt is tudjuk hogy az embernek 2 lába van. De születhet ember másfajta végtag eloszlással is. De attól hogy megazületnek ezek a normális állapothoz képest torz szülemények, még nem tartoznak a normális csoportba.

2024. máj. 29. 23:41
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy 3 lábú emberre talán lehet torzként tekinteni, de pl. a 6 ujjal egy végtagon született, vagy egyel több bordával rendelkezők a régi-ősi korokban kiválasztottaknak voltak tekintve, belőlük lettek a Táltosok, Mágusok, Sámánok, Varázslók, stb.!

Ugyanakkor ezek szerint a te véleményed az, hogy aki nem heteró, az egy torzszülött? Mert írásodból ez jön le. Más a torz, és más az, aki nem átlagos. Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár...

Végül megjegyezném, hogy ugyancsak több évtizedes, és egymástól független kutatások szerint az emberiség kb 10-20%- a "vegytiszta" heteró, kb. ugyanannyi a hasonló homoszexuális, a többi viszont a biszexuális valamely szintjén áll. Ez utóbbi kategória ugyanis messze a legszélesebb, és bár a kutatások, tanulmányok nem mindig egyeznek abban, hogy ez pontosan hol kezdőik, és hol végződik, abban mégis egyetértenek, hogy valamilyen szintű hajlam ott van a legtöbb emberben. Ezek alapján akkor ki is a "nem normális"?!

U.i.: Nyugodtan utána lehet nézni, a net is tele van ilyen cikkekkel, írásokkal, de pl. a szexuálpszichológiai szakkönyvekben is bőven van róla szó.

2024. máj. 30. 07:51
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
16: Itt leszek neked kivételnek. Nagyon jóban voltam apámmal, annak idején anyummal nem, ráébredtem a melegségemre, a szüleim szétmentek, apám nagyon rossz életvitelt vett magára, fordult a kocka, megromlott a kapcsolatom apámmal, és nem is nézi jó szemmel a melegségemet azóta. De én akkor már "felébredtem". Utólag már úgy emlékszem, hogy gyerekként is így vonzódtam. Csak akkor még nem ismertem a fogalmat.
2024. máj. 30. 12:56
 24/46 anonim ***** válasza:
0%
21: Pedig talán normálisként hozzuk fentről és itt lent az ilyen eszmék rontanak el mindent...
2024. máj. 30. 12:57
 25/46 Lacás1976 ***** válasza:
88%
Nálam 100 % genetika. Semmi olyan "környezeti hatás" nem volt nálunk amitől meleg lettem.
2024. máj. 30. 14:18
 26/46 anonim ***** válasza:
92%

#21 nem rendellenesség. Innentől kezdve a teljes okfejtésed kuka.

Próbáld meg ezt felfogni agyilag.

2024. máj. 31. 12:48
 27/46 anonim ***** válasza:
92%
A kérdésre válaszolva, szerintem inkább genetika. Persze tudom hogy nincs ez bizonyítva, de gondolom arra vagy kíváncsi, hogy nekünk mi a tapasztalatunk. Én melegként már gyerekkorom óta tudom magamról és nem volt semmi külső oka szóval, ha nem is genetikai, de mindenképp veleszületett dolog szerintem.
2024. máj. 31. 12:55
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

#21-es vagyok.

Érthető, hogy a sok homi lepontoz és görcsösen letagadja a logikus érveimet. De attól még igaz amit írtam.

2024. máj. 31. 16:46
 29/46 anonim ***** válasza:
92%
És mégis mi lenne a "logikus érv"? Mert ilyet valójában még nem írtál.
2024. jún. 1. 08:21
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
#28 csak nem igaz
2024. jún. 1. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!