Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Normális, hogy házas férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy házas férfiként nincs lelkifurdalásom, amiért a kollégámnak szoptam egy jót?

Figyelt kérdés
Heteroszexuális vagyok, nem volt pasis kalandom ezen kívül, de ez nagyon jól esett mindkettőnknek. Feleségemmel jól elvagyok, nem dúl már az a nagy szerelem, szeretetté szelindült, szóval nincs gond otthon, de mégsem érzek lelki furdalást?

máj. 19. 09:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Na bumm, egy vagy a több ezerből, akik pasiznak a feleségük, családjuk mellett.

Ha ízlett, ne bánd egy percig sem ! Mindenhez két ember kell.

máj. 19. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem normális. Nem szereted te azt a nőt sehogyan se, ha képes vagy ilyesmire. Nem is tiszteled, ami talán mégnagyobb probléma.

Szenny ember vagy, nem számít, melyik nemmel csaltad meg. Megcsaltad, ez a lényeg.

József Attila rólad írta a Tudod, hogy nincs bocsánat c. versét, úgyhogy jó olvasgatást, aztán remélj tovább hű szerelmet. Az ilyen emberektől mentsen meg engem a Jóisten.

máj. 19. 13:24
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

11-es: gratulalok, tobbek kozott ezek az emberek azok, akik miatt olyan a melegek megitelese napjainkban itthon, mint amilyen..de csak biztassuk egymast, vegulis meg ugysincs negativ kep kialakitva rolunk a tarsadalmi tudatban..

Felesege viszi oda neki a sort, a felesege nyitja ki neki a sort, a feleseget pedig ferfivel csalja…kozben meg lehet azok koze tartozik akik “mocskos bu**znak”..

máj. 19. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi baj nincs, hogy biszex vagy. Azzal már inkább, hogy csalod a feleségedet. Remélem gyerekeitek nincsenek. Ha meg a pasik jobban vonzanak téged, akkor homoszexuális vagy. Szerintem ne csald tovább szegény csajt, inkább szakíts vele, így korrekt.
máj. 19. 14:51
 15/22 anonim ***** válasza:
14# Szóval ez így elég gáz szitu.. Inkább szakíts a csajjal, ez így nem fog működni. Csak hülyíted őt. És éld ki a meleg vágyaidat.
máj. 19. 14:53
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
11-es nincs azzal baj ha ezt csinálja. Melegként az viszont zavarna hogy heterónak kamuzza magát miközben biszex.
máj. 19. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Itt a gond az hogy hazugságban élsz és a feleségedet is becsapod. Az mondjuk nem fér a fejembe hogy egy nő hogy nem veszi észre ha biszex a férje.
máj. 19. 15:31
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Nincs lelkiismeret furdalásod akkor mond el az asszonynak és a barátaidnak 🤷‍♂️

Mindjárt lesz mit érezned.

máj. 19. 15:54
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Itt most nem az volt a kérdés, hogy helytelen-e amit csinál. Mert egyértelműen az, minden megcsalás az.

Az, hogy nincs lelkiismeretfurdalásod, az valószínűleg amiatt van, mert téged semennyire nem érdekel a feleséged. Sem szeretetből, sem szerelemből.

Ha még olyan szakaszban vagytok az életetekben, akkor lehet érdemes megszakítani a kapcsolatot.

máj. 20. 00:11
 20/22 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat, kivéve az alpárian ítélkezőket.

Szeretem a felkeségem, de abban lehet valami, hogy a férfiak is vonzanak és vannak "olyan" szükségleteim. A heteroszexualitást az eddigi kapcsolataimra értettem, azok csak nőkkel voltak.

Könnyű azt mondani, hogy váljunk el, de ez nem ilyen egyszerű. Szeretem a feleségem, és ezt nem vonhatja senki, engem és őt sem ismerő idegen kétségbe.

Ez van, talán egyszer nyiltabban vállalom ezt.

máj. 20. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!