Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy házas férfiként nincs lelkifurdalásom, amiért a kollégámnak szoptam egy jót?
Na bumm, egy vagy a több ezerből, akik pasiznak a feleségük, családjuk mellett.
Ha ízlett, ne bánd egy percig sem ! Mindenhez két ember kell.
Nem, nem normális. Nem szereted te azt a nőt sehogyan se, ha képes vagy ilyesmire. Nem is tiszteled, ami talán mégnagyobb probléma.
Szenny ember vagy, nem számít, melyik nemmel csaltad meg. Megcsaltad, ez a lényeg.
József Attila rólad írta a Tudod, hogy nincs bocsánat c. versét, úgyhogy jó olvasgatást, aztán remélj tovább hű szerelmet. Az ilyen emberektől mentsen meg engem a Jóisten.
11-es: gratulalok, tobbek kozott ezek az emberek azok, akik miatt olyan a melegek megitelese napjainkban itthon, mint amilyen..de csak biztassuk egymast, vegulis meg ugysincs negativ kep kialakitva rolunk a tarsadalmi tudatban..
Felesege viszi oda neki a sort, a felesege nyitja ki neki a sort, a feleseget pedig ferfivel csalja…kozben meg lehet azok koze tartozik akik “mocskos bu**znak”..
Nincs lelkiismeret furdalásod akkor mond el az asszonynak és a barátaidnak 🤷♂️
Mindjárt lesz mit érezned.
Itt most nem az volt a kérdés, hogy helytelen-e amit csinál. Mert egyértelműen az, minden megcsalás az.
Az, hogy nincs lelkiismeretfurdalásod, az valószínűleg amiatt van, mert téged semennyire nem érdekel a feleséged. Sem szeretetből, sem szerelemből.
Ha még olyan szakaszban vagytok az életetekben, akkor lehet érdemes megszakítani a kapcsolatot.
Kösz az eddigi válaszokat, kivéve az alpárian ítélkezőket.
Szeretem a felkeségem, de abban lehet valami, hogy a férfiak is vonzanak és vannak "olyan" szükségleteim. A heteroszexualitást az eddigi kapcsolataimra értettem, azok csak nőkkel voltak.
Könnyű azt mondani, hogy váljunk el, de ez nem ilyen egyszerű. Szeretem a feleségem, és ezt nem vonhatja senki, engem és őt sem ismerő idegen kétségbe.
Ez van, talán egyszer nyiltabban vállalom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!