Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a tesóm használt boxeralsóját ellopom és azt szagolgatom és hordom?
Ezt magyarázzátok már el nekem.
Egy idegen farkával nincs bajotok, de saját tesód alsója probléma.
Miért?
17,
Mert a TESÓD! Pont ez a lényeg. Nem olyan nehéz ez.
A TESTVÉRED illatára gerjedsz szexuálisan. Akihez vérségi kötelék köt. Családtag. Ráadásul az egyik legközelebbi. Te meg RÁ gerjedsz. Pont ez a lényeg: idegenekhez kötődni szexuálisan oké. Családtagokhoz meg baromira nem az. Még akkor sem, ha csak a gatyájáról van szó. Családtagra nem gerjedünk (még az illatára sem), mert az undi és gáz és erkölcstelen és visszataszító és beteg és... stb.
Lehet velem van a baj, én azt olvastam, hogy szagolgatja és felveszi a tesója alsóját.
Sehol nem írja, hogy gerjed rá.
Biztos látta már meztelen.
Arra is gerjedhetne/fantáziál róla.
19,
Biztos érzed te is, hogy most nagyon erőlködés szaga van annak, amit írtál.
A kérdés a szexualitás, azon belül a homoszexualitás kategóriában van. Tehát feltételezhető, és a kérdés stílusából, jellegéből is egyértelműen jól kiolvasható, hogy a szagolgatást sem pusztán azért végzi, hogy megbizonyosodjon az alsónemű tisztaságáról, hogy kimossa-e vagy sem. Most úgy csinálsz, mintha nem lenne egyértelmű a számodra is a dolog. Ez már nekem kínos és kellemetlen. Mi másért szagolgatná, ha nem azért, mert a saját tesójára gerjed? Ti is szagolgatni szoktátok otthon, családi körben egymás gatyáit, bugyijait? Meg felveszitek egymás használt alsóneműit? Feltételezem, nem. Ne tegyünk már úgy, mintha nem értenénk a kérdés mögött az egyértelmű szexuális utalást. Főleg szexualitás kategóriában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!