Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj az ha homofób vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha homofób vagyok?

Figyelt kérdés
Nem azzal van feltétlenül bajom ha valaki meleg, hanem azzal hogy Pride-ot rendeznek, meg mutogatják magukat. És ne nyilvános helyen csókolózgassanak hanem otthon. És nehogy már az legyen a baj hogy ez nem tetszik jópár millió embernek. Nem kéne neki ilyen hangot adni, és amúgy az nem baj. Tőlem csinálhatnak amit akarnak, de csak ha nem látom.
2024. máj. 8. 19:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
100%

Ha ennyire zavar, költözz egy lakatlan szigetre.

Az,hogy mi elfogadott állandóan változik.

2024. máj. 10. 17:56
 22/42 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Hát pedig úgy tűnik hogy téged NAGYON is érdekel a téma.
2024. máj. 10. 18:06
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

A 19.-ik válaszoló vagyok.

Kérdező, miért nem akarod elárulni, hogy hol van az a hely ahol folyton csókolózó melegeket látsz? Talán nem is létezik az?

"Nem a melegeket hibáztatom többségében a Pride miatt, hanem nem kéne ilyet szervezni."

Nekem nem úgy tűnik. Márcsak azért sem mert a kérdésed leírásában ez olvasható:

"...bajom ha valaki meleg, hanem azzal hogy Pride-ot rendeznek, meg mutogatják magukat..."

Szerintem igenis őket tartod felelősnek.

"...igen itt nem lehet és nem miattam, mert szerencsére ez nem támogatja a kormány...."

Mondd meg kérlek mi az, hogy "szerencsére"? Mégis mi történne akkor ha mégis támogatná? Kitörne a harmadik világháború? Eljönne az apokalipszisok kora? Vagy mi? Írd le szépen. Nekem úgy néz ki, hogy te elnyomásnak élnéd meg azt, ha a melegek is megengedhetnék maguknak azt, hogy nem titkolják egymást, hogy megfoghatják egymás kezét. Mert úgy néz ki, hogy nem akarod, hogy egyenlőek legyenek.

"A szivárvány meg a béke jelképe, nem pedig a “kedves” melegeké."

Rosszul tudod. A szivárvány sok más nem ciszheteró ember jelképe. Ide tartoznak a biszexuálisok, a transzneműek, az aszexuálisok stb. Nem tudom, hogy miért hiszed azt hogy ez csak a homoszexuális férfiaké.

"Nem érdekel hogy, most még jobban kiosztotok (tisztelet a kivételnek)."

Engem sem érdekel, hogy homofób vagy, csak ne próbáld meg kérlek megakadályozni azt, hogy egyenlőbbekké váljunk. Te sem szeretnéd azt, ha nem foghatnád meg a szerelmed kezét, ha nem köthetnél házasságot vele.

"Az az elfogadott, hogy férfi+nő, nem pedig a férfi+férfi vagy a nő+nő."

Sok minden nem volt elfogadott régen. Például a nők szavazati joga. Abban az időben biztos voltak olyanok akik ellenezték azt és mondogatták, hogy "az az elfogadott, hogy csak a férfiak szavazhatnak, a nőknek pedig nem kéne szavazati jog". Ez is pont olyan.

"De még mindig nem érdekel ha meleg valaki de ne mutogassa itt."

Most már elmondanád hol laksz? Nagyon érdekel az a hely ahol általánosságban a melegek folyton "mutogatják" magukat, hogy a magadfajtákat idegesítjék.

Kérlek ne hagyd figyelmen kívül a kérdésem. Ha megint elhasalsz akkor azt fogom hinni, hogy direkt provokációból írtad ki az egészet.

2024. máj. 10. 18:30
 24/42 A kérdező kommentje:

Kedves előző válaszadó (23)!

Nem Pesten lakok, de sokszor járok ott és az utcán szoktam látni, vagy ha étterembe megyek (az azért tegyük hozzá, hogy nem mindig, de volt már rá példa). Még nem annyira jellemző Magyarországon, mint külföldön (nyugat). De rendben van, akkor igen én vagyok a hibás mert undorítónak tartom, nem elfogadottnak stb., egy hülye homofóbiában szenvedő k*cs*g.

2024. máj. 10. 18:51
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az, hogy néha meglátsz kézenfogva sétáló meleget a fővárosban, az még nem jelenti azt, hogy a több mint százezer melegre jellemző lenne ez. Te pedig nem is egyszer úgy állítod be őket mintha állandóan ezt teszik közülük a legtöbben. Nem kevés baj lehet veled, ha egy egymást kezét fogó melegek láttán neked egyből a szexuális tevékenységük jut az eszedbe. Mondd, ha heterokat látsz kézenfogva járkálni, akkor róluk is elkezded elképzelni, hogy mit csinálnak a hálószobájukban? Mert én nem teszem ezt soha. Te azért vagy ellenszenves mert eddig nem egyszer bizonyítottad be, hogy egy utálkozó, lenéző alak vagy. Leírom miket tettél meg eddig itt:

1. több mint százezer emberről tettél valótlan állítást. Azt mondod, hogy folyton mutogatják magukat, csókolóznak és Pride-ot szerveznek. Márpedig majdnem mindegyikük titkolja, vagy úgy él, hogy mindenki heterónak hiszi ha elhalad mellette az utcán.

2. örülsz annak, hogy nem lehetünk egyenlőbbek "szerencsére".

3. egyetlen egy észérvet nem tudtál mondani arra, hogy miért kelljen titkolózniuk csak azt, hogy "az az elfogadott, hogy férfi+nő, nem pedig a férfi+férfi vagy a nő+nő". Na meg azt, hogy neked csak nem jön be az azonos nemű kapcsolat. Senki nem mondta azt, hogy neked a saját nemeddel kell összejönnöd. Továbbra is nyugodtan az ellenkező neműekkel alakíthatsz kapcsolatot.

4. úgy beszélsz róluk, mintha mindegyikük heteroellenes lenne és mindegyikük azon dolgozik, hogy legyen Pride kivétel nélkül mindezt csakis azért, hogy az neked rossz legyen (idézem a korábbi kommentedből: "...nem pedig a “kedves” melegeké...","Az az elfogadott, hogy férfi+nő, nem pedig a férfi+férfi vagy a nő+nő.")

"De rendben van, akkor igen én vagyok a hibás mert undorítónak tartom, nem elfogadottnak stb., egy hülye homofóbiában szenvedő k*cs*g."

Nem értem most mit akartál ezzel akkor elérni. Hiszen a kérdésed az volt, hogy "Miért baj az ha homofób vagyok?". Ha egy ilyen kérdést látok akkor nekem az jön le belőle, hogy te már egyből beismered azt, hogy bizony homofób vagy és hogy téged ez egy cseppet sem zavar és csupán azért kíváncsiságból megkérdezel minket, hogy ez miért lenne baj. Hát válaszoltam. Fentebb pontokba is szedtem. Veled nem az a baj, hogy nem tartod gusztusosnak az azonos nemű kapcsolatot. Mert mint mondtam, nem kell neked összejönnöd a saját nemeddel. A melegek (és rajtuk kívül sokan mások) nem azért harcolnak hogy téged homoszexuális kapcsolatra kényszerítsenek, hanem azért, hogy ne legyenek kirekesztettek. De te az egészhez úgy állsz hogy annak ellenére, hogy nem kell részt venned semmilyen meleges dologban csakazértis ne legyenek egyenlőek csak mert számodra undorító és a többség számára nem elfogadott. Ez egy nagyon gagyi érv.

2024. máj. 10. 19:42
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem bárki lehet homofób, de szigorúan otthon a négy fal között. 😊
2024. máj. 11. 00:26
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a Pride, akkor miért vesz rajta részt vagy miért nézi meg a tévében? Ha meg nem vesz rajta részt és a tévében sem nézi meg, akkor meg honnan tudja, hogy nem tetszik és egyáltalán miért zavarja mások öröme, ami az ő életét egyébként nem befolyásolja? Én például bi vagyok, de mégsem érdekel a Pride, sohasem láttam élőben és a tévéban sem néhány futó képkockánál többet belőle. Nem zavar hogy van és az se érdekelne ha nem lenne. Nem értem, hogy ha valaki homofób, akkor miért rugózik állandóan ezen a témán?
2024. máj. 11. 10:31
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is érdekelne. Arra a kérdésre én már több mint egy évtizede keresem a választ, de sosem leltem rá. Remélem egy homofób megválaszolja azt végre.
2024. máj. 11. 10:47
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel, hogy homofób vagy, mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de ettől még nem lesz kevesebb homoszexuális.

Az Ipsos 30 országára kiterjedő 2023-as nemzetközi felmérése szerint a felnőtt népesség kb 10%-a LMBTQ+ közösségbe tartozik, a felnőtt Z generációsok pedig 18%-a már nem heterónak vallja magát. Ha csak a 10%-kal számolunk, az is 800 millió világszerte, Magyarországon pedig közel 1 millió főt jelent és nem megyünk sehová 😘🏳️‍🌈

2024. máj. 11. 12:18
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem lenne baj ha 9 millió normális ember maradna 🤷🏻‍♂️, ( de a normális homokosok maradhatnak)
2024. máj. 17. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!