Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetek egy homofob férfihoz aki közbe eljatsza hogy meleg?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok belé! Meleg vagyok. Időnként eljatsza a kedvemért h meleg és össze akar velem jönni de tudom hogy csak jatszq2023. szept. 25. 19:26
1/8 anonim válasza:
Engedd el.....keressél másik pasit szerintem.
2/8 anonim válasza:
Nektek mindig az kell,aki szórakozik veletek.
Ha érzelmekkel találkoztok,ami igazi is, akkor húzzátok messzire a csíkot,mert megijedtek...
3/8 anonim válasza:
Realitás: homofób szóba sem állna veled, nemhogy a kedvedért megjátsszaná hogy meleg. Szerintem keress fel egy pszichológust de sürgősen! A heterókat pedig hagyd szépen békén.
4/8 anonim válasza:
Jöjj vele össze a szexig. Azt nem olyan könnyen fogja megjátszani, ha heteró.
5/8 Jani Belucci válasza:
Neked nem közeledni kéne hozzá, hanem nagyon messziről elkerülni.
6/8 anonim válasza:
Paradoxon a leírás. Homofób nem tudja eljátszani, ellenben meleg eljátszhatja magát homofóbnak. Ha nem meleg és még tényleg homofób is, akkor ez pedig csak agyi hibából vélt szerelem. Már bocsánat! Így nincs megírva fentről egymáshoz semmiféle kötődés.
7/8 anonim válasza:
Egy homofób csak abban az esetben játszaná el hogy meleg, ha el akarna csalni egy félreeső helyre és pár haverjával jól össze akarna verni. Szóval szerintem nagyon gyorsan verd ki ezt a pasit a fejedből, sose tudhatod mi a valódi célja veled.
8/8 A kérdező kommentje:
Ebben sajnos igazad van
2023. szept. 28. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!