Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Titeket érdekel a művészet, jól tudtok rajzolni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 20:34
1/9 anonim válasza:
Engem a fotózás érdekel leginkább. Művészi alkotásokat is szívesen fotózok.
3/9 anonim válasza:
Engem érdekel a művészet....de sajnos nem tudok sem rajzolni sem fotózni.....de nagyon kedvelem az olyan pasikat akik szenvedélyes művészlelkek....amolyan bohémok.
4/9 anonim válasza:
Az építészet, a fotográfia, egyes képzőművészetek és a zene érdekelnek. Átlagos rajzolónak tartom magam.
6/9 anonim válasza:
Rajzolni nem tudok,de a művészet érdekel
7/9 anonim válasza:
Nem tudok rajzolni, de humán beállítottságú vagyok. Művészetek közül a filmek érdekelnek és szeretek olvasni is.
8/9 anonim válasza:
Szintén humán beállítottságú vagyok, sokat olvasok. Filmekben azt szeretem,ha utána van kivel átbeszélni,esetleg továbbgondolni a történteket.Történelmi film esetén pedig utánanézni, mi történt az életben a karakterekkel.
Tárlatokra is szeretek járni.
Egyébként pedig több témában is modellezem,sikere is volt eddig :)
Nehéz olyan barátot találni,aki ezeket vallja, valahogy úgy látom, a fogyasztói szemlélet ide is alaposan betette a lábát.Pedig nem mindent kell birtokolni,mert a vizuális és kulturális élmények sokkal többet adnak,mint a tárgyak.
9/9 anonim válasza:
Régen rajzoltam meg maketteztem is, ma ha csinálok hasonlót, akkor az inkább számítógépen belül történik - modellezés, vagy pályatervezés, egy már nagykorú játékomhoz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!