Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog valaha melegként?
Fogadj be háziállatot.
Többet ér az embernél.
Nem leszel magányos.
Boldog leszel.
Együtt érzek veled !
Sokszor én is érzek,érzem magam magányosnak.
Azt se bánnám ha legalább egy barátság extrákkal kapcsolatom lenne vagy szeretői.
Sok sikert kívánok, remélem még találod a számodra az ideális párt
A másik a negatív kommentekkel ne foglalkozz!
Azt gondolom, addig nem lehet boldog párkapcsolatot felépíteni, amíg nem tanulsz meg egyedül is teljes életet élni. A párunk ugyanis nem támasztékul szolgáló oszlop, hanem társ. Ég és föld a kettő közti különbség.
Én egyedül vagyok most, de soha rosszabbul ne legyek. Azt csinálhatom, amit szeretek, mert megdolgoztam érte, a barátaimra az életemet is rá merném bízni, mert megdolgoztam érte, a családi életem csodálatos, mert megdolgoztam érte, az életszínvonalam elfogadható, mert megdolgoztam érte.
A párkeresés nehézkes, amit én személy szerint nem bánok, mert akkor leszek boldog egy kapcsolatban, ha azért minden nap megdolgozom. A boldogság nem "jár" alanyi jogon. Azért nap mint nap meg kell dolgozni szellemileg, lelkileg, fizikailag. Az én mércém az, hogy este tiszta lelkiismerettel bele tudok-e nézni a tükörbe. És bele tudok.
Nem akarlak bántani, nem az a cél ezzel a mondattal, inkább tükörtartás: nekem kicsit úgy jön le, mintha csak úsznál az árral, aztán visz, amerre visz. Szerintem igenis merd aktívan alakítani a sorsodat. Nekem sem ment azonnal, több év terápia kellett hozzá, mire azt tudtam mondani, hogy már megvannak az eszközeim, hogy teljes életet élhessek. Ha félreértettelek, akkor bocsánatot kérek, nekem ez jött le abból, amit írsz. De nyilván nem beszéltünk hosszabban, így bőven benne van a pakliban, hogy tévedtem. Minden jót kívánok!
23/p
Valóban kevesen vagyunk, de nem vagy egyedül ezzel a gondolkodással, csak idő kérdése és sikerülni fog!
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!