Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog valaha melegként?
Nem untattál!
És igenis lehetsz boldog melegként.
Kívánom neked, hogy mielőbb rátalálj a boldogságra.
3-as Lehet de egyedül mégsem olyan jó az élet mint valakivel.
4-es Neked is köszönöm!
Sokan vannak, akik úgy gondolkodnak, mint te, ide járnak panaszkodni. Amikor legközelebb rinyál valaki (nem kell sokáig várni), írj rá és ha a mérhetetlenül sok elvárásaitoknak megfeleltek, akkor még akár össze is jöhet egy pár éves kapcsolat, amit aztán valami banális probléma miatt szakítással zártok és kezdődik minden előről, mígnem a macskáddal fogsz megöregedni.
Ui.: Engem untattál, de már elmúlt. Örülök, hogy leírhattam mindezt. :)
A 8-as válaszban leírták az igazságot,kissé nyersen de ez van ma,minden téren.
Egyébként nem valakihez,vagy valamihez kell kötni a boldogságot,nem attól függ ! Nyilván ha egyedül nem érzem magam teljesnek,nem tudom elfoglalni magam és csak a rosszat,a hiányt és mások jókedvét veszem észre, akkor eleve negatívan állok az élethez. Nagyon sok jó,nagyon sok szép és nagyon sok érdekes dolog van az életben,csak észre kell venni. Nekem például nincs olyan napom, hogy ne történne valami olyan,ami jókedvre derít,örömet ad,ne látnék valami érdekes,vagy szép dolgot,eseményt.
Volt kapcsolatom,több is,már évek óta amúgy egyedül vagyok.De macska nem játszik, nem is fog :)
Egy dolgot megtanultam,de alaposan - sem a párkapcsolat,sem a barátság,sem pedig a testiség nem létfeltétel ! Van akinek egész életében nincs egyik sem és él, dolgozik, sőt,alkot is. És van,aki képtelen kapcsolat nélkül megélni,még akkor is,ha feladja az egyéniségét ezért ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!