Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek gáz kérni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz kérni, hogy anál előtt nyaljon?

Figyelt kérdés
Két éve nem volt análban részem, de most lett párom szóval nem alkalmi a téma. Bevallom kicsit tartok tőle, hogy olyan lesz, mint a kezdetek kezdetén és fájni fog a szex. Nagyon vágynék arra, hogy mielőtt beteszi jó hosszú ideig nyaljon, hogy ellazuljak, de szerintem ez nem elvárható és félek, hogy elmegy tőlem a kedve ha nem akarja. Szerintetek gáz ezt kérni ha magától nem csinálja? Egyébként sosem próbáltam csak kívánom.
2024. ápr. 7. 22:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#9 hát nem tudom ez érdekes hozzáállás. Nyilván a szex lényege a közös örömszerzés.

Ha csak az egyik fél élvezi szerintem ott nincs értelme az együtt létnek. Legyenek az aktív vagy passzív fél.

De akkor ennyi erővel te mint aktív ha olyan szögben dugod ami kényelmetlen viselje el mert ne mondjak meg hogyan dugd.

2024. ápr. 8. 08:26
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Te felszopod= ő kinyal

Nem gáz hozzá tartozik a szexhez.

2024. ápr. 8. 11:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk bevált, hogy az első dugás az ágyon oldalt fekve történik. Így a behatolás nem tud túl mély, fájó lenni. Utána jöhet a többi póz. Többnyire a passzív húzza magába az aktívot a csípőjénél megfogva. De végig figyelünk egymásra!
2024. ápr. 8. 11:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez így jól hangzik:)

2024. ápr. 8. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

9-es, kíváncsi lennék arra ki és mivel bántott régen, hogy ekkora tusko lettél az ágyban 😂

Istenem, csak ilyen emberrel ne fussak össze soha...

2024. ápr. 8. 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, de imàdok nyalni!

Engem piszkosul beindit ha nyalok digàs előtt!

2024. ápr. 8. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Jól hangzik:)

Felszopnálak cserébe ;)

2024. ápr. 8. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Én szeret fiatal szőrtelen fiú popsit nyalni.

A fiúk élvezték is ahogy csináltam.

Volt akinek nyaltam a popsiját meg a golyóit, közben vertem vagy Ő verte magának és elélvezett.

De akkor bekaptam és az összeset a számba nyomta! Élvezte és én is!

2024. ápr. 8. 15:50
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

Imádnám, ha egy szimpatikus férfi kinyalna engem, utána magáévá tenne hátulról (bár túl vastag farok esetén felejtős). Szívesen le is szopom. Vagy felszopom őt előtte. Viszont én nem nyalok.

Vékony testem van, szűz segglukkal. Szoptam már faszt.

2024. ápr. 8. 20:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondás nélkül is kinyalom az aktuális barátnőm seggét akár van anál akár nincs. Imádom csinálni, ennyi.
2024. ápr. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!