Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz kérni, hogy anál előtt nyaljon?

#9 hát nem tudom ez érdekes hozzáállás. Nyilván a szex lényege a közös örömszerzés.
Ha csak az egyik fél élvezi szerintem ott nincs értelme az együtt létnek. Legyenek az aktív vagy passzív fél.
De akkor ennyi erővel te mint aktív ha olyan szögben dugod ami kényelmetlen viselje el mert ne mondjak meg hogyan dugd.

Te felszopod= ő kinyal
Nem gáz hozzá tartozik a szexhez.

9-es, kíváncsi lennék arra ki és mivel bántott régen, hogy ekkora tusko lettél az ágyban 😂
Istenem, csak ilyen emberrel ne fussak össze soha...

Uni vagyok, de imàdok nyalni!
Engem piszkosul beindit ha nyalok digàs előtt!

Jól hangzik:)
Felszopnálak cserébe ;)

Én szeret fiatal szőrtelen fiú popsit nyalni.
A fiúk élvezték is ahogy csináltam.
Volt akinek nyaltam a popsiját meg a golyóit, közben vertem vagy Ő verte magának és elélvezett.
De akkor bekaptam és az összeset a számba nyomta! Élvezte és én is!

Imádnám, ha egy szimpatikus férfi kinyalna engem, utána magáévá tenne hátulról (bár túl vastag farok esetén felejtős). Szívesen le is szopom. Vagy felszopom őt előtte. Viszont én nem nyalok.
Vékony testem van, szűz segglukkal. Szoptam már faszt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!