Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfival lennék első alkalommal férfiként passzív szerepben, akkor zavarná az aktívot, hogy miközben dugná a seggem, közben az én farkam is állna? Mert ujjazás közben mindig áll a farkam.
Az a helyzet, hogy én nagyon fel lennék izgulva... és egyszer beszélgettem egy aktívval és ő azt mondta, hogy neki nem tetszene ha állna a passzívnak miközben dugná.
Próbáltam már, de nem sikerült úgy ujjazni magam hogy közben ne álljak... vagy ne legyek félkemény legalább.
Ezek szerint nem lennék jó passzív :/ ?
Amikor engem dugtak, kivétel nélkül mindig állt az enyém. Ha én dugok valakit, én is szeretem ha áll neki. Megtudom közben fogni neki.
38f
és mennyire lesz nehéz dolgom olyan aktívot találni akit izgatna ez ha dugna engem?:)
hol keressek olyat?
Én is szeretem, ha közben áll a másiké!
Lehet közben fogni játszani vele és úgy is izgatni!
Nekem is mindig állt, amikor valakin lovagoltam, össze vissza bólogatott, amíg el nem kapta, és kézzel közben verni kezdte. Átlőttem a mellkasán, akkorát élveztem.
Aztán a következő alkalommal csere volt, s neki is állt. Én is rámalkoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!