Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tovább, szakítanom kéne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, szakítanom kéne?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú lesz.

Tartós párkapcsolatban (10+éve) élek együtt a barátommal. Az van, hogy az évek során ő nagyon elhízott, egyforma magasak vagyunk, én vagyok 65 kiló, ő 132, szóval képzelhetitek. Rengetegszer beszéltem vele arról, hogy kezdjen magával valamit, mert ez így nem normális. Egy spár mellett élünk és konkrétan félúton meg kell állnia egy padra leülni, mert kifullad. Hasonló okok miatt nem működik köztünk a szex sem. Konkrétan nem férek hozzá a farkához, ha meg igen fél perc alatt kész van. Őszintén nem is vonzódom hozzá, mert hisz egy zsírtömeg vált belőle. November óta nem csináltuk és kezd hiányozni. Nem akarom a 30-as éveimet szex nélkül leélni, de szakítani se akarok. Próbáltam motiválni fogyásra, elkezdtem vele egy diétát, az lett az eredménye, hogy én lefogytam 6 kilót, mialatt ő 2-t és ez elvette az elánját. Plusz az egész dologhoz hozzátartozik, hogy nem dolgozik. Eleinte nem zavart, mert nagyon is jól keresek, tök jó volt, hogy minden nap kitakarított lakásba jöttem haza, frissen volt kaja főzve stb. De most már ott tartunk, hogy egész nap ps-ezik, valami online Raid akármit játszik felváltva, főzve sokszor nincs és megállapítottam, hogy nem takarít jól, fehérít a polc a portól. Én szoktam minden kedden és csütörtökön nagytakarítani munka után, ez nálam 7 órát vesz igénybe (portörlés mindenhol, ajtók felett is, minden felület nedves és száraz áttörlése, hogy ne legyen ujjlenyomatos, wc, fürdőszoba komplett suvickolása, fúgákat is fogkefével átdörgölöm, plusz a konyha, ezen kívül porszívózás és felmosás, ablakokat nem mosok, mert utálom).

Ezen kívül elkezdett alkoholizálni. Nem részegedik le, de tekintélyes mennyiségű vodkát megiszik. Van hogy hazajövök munkából és fejbevág az a tipikus piás kocsmatöltelék öregemberszag és az életkedvem is elmegy tőle. Most mondhatnátok, hogy dobjam ki, vagy költözzek én el. Úgy áll a dolog, hogy a bérleti szerződés az ő nevén van, viszont én fizetek mindent, mert neki nincs bankszámlája. Szóval én kidobni őt nem tudom, de ha elmegyek magamtól, nem fogja tudni fizetni a lakást, én meg sajnálnám ha menne minden a süllyesztőbe, mert rengeteg pénzt tettem ebbe a lakásba(bútorok stb.) nem lenne erőm ezt még egyszer végigcsinálni, sajnálom rá a pénzt őszintén.

Már második éve tart ez az állapot, eleinte én is az alkoholhoz fordultam, de tudom, hogy nem megoldás az ivás, szóval egy hónapja végleg leálltam a piával, és így józanon még jobban kiélesedtek ezek a problémák, olyan dolgokat is észreveszek, amik piásan nem érdekeltek.

Most szabin vagyok és az az egésznapi program, hogy játszik, piál,tiktokon néz valami lájvokat és szokott üvöltözni is úgy random a többi felhasználóval, majd tovább játszik, eszik, játszik, alszik, itt-ott valamit főz.

A háta mögött a nevében jelentkeztem ilyen részmunkaidős állásokra, amik nem nagyon megterhelőek, de mégis egy pár órára kiszakítja őt az otthonülésből. Mikor rájött nagyon kiakadt és kijelentette, hogy ő nem fog dolgozni menni, más parancsolgatásait hallgatni. A legrosszabb, hogy az anyja nem közvetlenül, de támogatja őt ebben. Tőlem nem kap pénzt végképp, szóval kitalálták, hogy anyjával eljárnak feketén takarítani. Ez szép meg jó, de ebből a keresetéből finanszírozza a piákat meg a nassolnivalókat. Nemrég megtudtam, hogy panaszkodott neki, hogy én nem adok neki pénzt, erre az anyja elkezdte pénzelni az ivászatát. Múltkor vetetett vele jópár üveg gint, vodkát meg láttam közte whiskeyt is. Az anyja is állandóan veszekedik vele, hogy így nem lehet létezni hogy állandóan piál, nem dolgozik, de közben meg vesz neki italt, majd engem hibáztat, hogy amiatt iszik, hogy én őt otthon csak stresszben tartom. Legutóbbi húzása az volt, hogy adott neki csak úgy 400 ezret, hogy legyen költőpénze -nonszensz. Tőlem nem kap pénzt, mert elkezdett felesleges baromságokat venni. Már ha meglátom, hogy jön az anyja, gyorsan magamra kapok valamit és elhúzok otthonról sétálni, mert nem bírom elviselni az együgyű butaságát. Nemrég pikkelysömör-szerű foltok jelentek meg az arcomon, és kezdem azt hinni hogy pszichoszomatikus eredetűek és csak akkor tűnnek el, ha valahogy rendezem az életemet.

Kérlek, ha tudtok tanácsot adni, tegyétek meg, mert teljesen végem van már. Nem kell kímélni.

30-as férfiak vagyunk.

2024. márc. 15. 07:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben pszichológushoz mennék, mert ez az egész helyzet tünet, fel kéne tárni, miért kerültél ilyen helyzetbe és tisztábban látnád a megoldási lehetőségeidet is.
2024. márc. 15. 10:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele ne tetted tönkre magad egy ilyen ember miatt nem éri meg.
2024. márc. 15. 11:07
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

Először én azt nézném meg ( már ha szereted Őt még mindig) hogy mi vezetett idáig. Mikor kezdett el lecsúszni, mi volt az oka. Engem a magány kezdett el lehúzni és mikor már magamban beszéltem itthon tudtam hogy segítség kell... Szerintem elkezdett elmagányosodni és ez egyre kényelmesebbé tette a dolgait. Semmiért se kellett küzdenie max azért hogy jól sikerüljön a kaja amit főz. Amikor elkezdenek kényelmesebbé válni a dolgok onnantól kezdve a gondolkodásmód is elkezd változni. Nálam is ez volt. Ülj le vele beszélni határozottan hogy segítesz neki de le kell mennie pszichológushoz aki lehet továbbküldi pszichiáterhez és akkor kap gyógyszert ami segít. Ha többször se fogadja el tőled ezt a segítséget akkor tedd lapátra.

Te ne hibaztasd magad nem tehetsz róla. Őneki kell a segítség.

2024. márc. 15. 11:56
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
Adnék neki ultimátumot, hogy adjon le augusztusig 20 kg-t, ha nem akkor pápá, nem kell sajnálni. Szerintem ha tényleg szeret, akkor simán meg tudja csinálni. Ha meg nem, akkor nem szeret, és ott kell hagyni, menjen vissza az anyjához, te meg mond fel a szerződést. Az is biztos jót tenne, ha reggelente kihúznád és elvinnéd magaddal a wifit :D
2024. márc. 15. 13:01
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb nem szexelnék sose de nincs az az isten hogy egy ilyen dagadékkal kelljen egyutt elnem
2024. márc. 15. 14:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csatlakoznom kell a többiekhez ebben a dologban. Ha ennyi probálkozás után sem tudtál hatni rá hogy kezdjen magával valamit akkor el kell engedned. Tudom nehéz, de ha végig gondolod, ez az ember már nem az akibe anno beleszerettél. Ha ez tudatosul benned akkor egyszerűbb lesz lépned. Nehéz ez, mint minden szakitás amikor az ember nem azért akar lépni mert már nem érez semmit.

Még egy dolog. Nem kötelességed az hogy megváltoztasd és probáld a jo irányba terelni. Az Ő élete és az Ő döntése, ahogy a te életed pedig a tiéd. Ne tedd tönkre a sajátodat azért mert ö az övét tönkre teszi!

Van egy olyan érzésem hogy most nagyon kényelmesen el van mert úgy gondolja úgysem lépsz, vagy épp eszébe se jut ilyesmi, hanem csak ugy van, mert ez a természetes neki.

Én nem szoktam senkinek sem rosszat kívánni, de itt az ideje hogy kapjon az élettől egy nagy pofont, ami abban a formában jön majd hogy kirakod.

Még egyszer mondom, ne tedd magad tönkre miatta!

2024. márc. 15. 17:12
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az elhízás lenne (mondjuk ez már nagyon extrém mértékű), akkor talán bíztatnálak, hogy tarts ki. De az hogy nem dolgozik, házimunkát sem végez, ráadásul iszik is... ezeket a dolgokat már nem lehet elnézni. Hagyd ott!

Amúgy őszintén gratulálok hogy ilyen sokáig tudtál tartós kapcsolatban élni, ez elismerést érdemel a szememben!

2024. márc. 15. 17:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
10 évvel ezelőtt nem volt kövér?
2024. márc. 15. 17:54
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
én biztos nem maradnék mellette, keress másik albérletet, vidd á a bútorjaid, őt meg megy oda, ahová akat. Meg ha nem dolgozik, miből van pénze piára? Meg kajára, hogy így hízzon? A te hibád ez az egész, hogy eltartod és még így is mellette álldsz, hogy kihasznál. Egyikőtöket se sajnálom.
2024. márc. 15. 19:23
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

Ülj le vele beszélni, mondd el neki amit gondolsz. Ha nem változik hatalmasat akkor mindenképp hagyd ott

F/24

2024. márc. 15. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!