Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megcsaltak, akkor még működhet a kapcsolat, vagy szakítanom kellene?
Két éve vagyok együtt a párommal, egy éve együtt is élünk. Kb egy évvel ezelőtt csalt meg (több alkalommal, ugyanazzal a sráccal), most értem el nála, hogy beismerje.
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Azt érzem, hogy nagyon bánja és szeret, én is őt, viszont ez a megcsalás tényleg durva, mert nem egy alkalom volt, hanem előre kitervelten többször is (tehát teljesen szándékos, nem mondhatni, hogy csak "részeg" volt). Most persze megfogad a világon mindent és állandóan kedveskedni próbál, de nem tudom, hogy mit tegyek.
Az első egy évben távkapcsoltban voltunk, az összeköltözés előtt 1-2 hónappal nagyon fura volt, akkor éreztem, hogy valami nem stimmel. Ekkor csalt meg, de egészen idáig nem tudta beismerni.
Külső szemmel én a szakítást javasolnám valószínűleg, de így, hogy benne vagyok, nagyon nehéz. Annyira azt érzem, hogy mindenünk megvan, nem értem, miért kellett így elb@szni.
Van olyan, aki megbocsájtot és helyrejött a kapcsolat? Vagy ez halálra van ítélve teljesen, a jövőben is meg fog csalni.
Nálunk nem működött hiába próbàltuk.
Én voltam aki megcsalta őt.
1 évvel ezelőtt történt
És távkapcsolatban voltatok
Akkor ezen nincs mit agyalni
Semmi gond, beismerte megbánta
Férfiből van, kanos volt
Amit az ember nem kap meg othon megkapja máshol.
De ha nem tudod ezt elengedi és ezen pörögsz, annyi.
Ez még az egyéni önző véleményem, nem voltál mellette
Így nekem ez nem is számít megcsalásnak.
Szia.
Szerintem a bizalmadat elveszítette. Ha meg is bocsájtasz neki, az agyadban ott lesz a kisördög és az egy idő után megmergezi.
(Meg hát ugye ott van a kérdés neki is, h ha egyszer megtette..m)
Engem csalt meg a párom régebben, én férfi, ő a nő...
Szerelmes voltam belé, nem akartam elveszíteni, visszajött, együtt éltünk még pár hónapig, de ezalatt tökéletes rájöttem, hogy nem tudok bízni benne, nem tudok úgy közeledni már hozzá.... végül én szakítottam.
Neked is ilyen kérdéseket kell feltenned magadban: bizalom, őszinte, totális megbocsátás megvan még??? Tényleg tiszta az a tiszta lap???
Ha nem, halálra van ítélve a dolog...
Bocs, homo kategória, de mindegy, akkor is igaz, amit írtam
5# ös
Igazából még nem is voltatok kapcsolatban mikor ez történt,
Így én ezt nem is nevezném megcsalásnak.
Majd ha ezen túl tudtok lépni onnantól leszek Kapcsolatban
Eddig csak rózsaszín köd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!