Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kéne vele ha csak érdekből járunk?
Szerintem inkább mond meg a lánynak mint,h később egy ő szerinte erősnek mondható kapcsolatban hagyod el..de ne azt mond,h szakítani szeretnél szerintem jobb lenne ha kettesben ülnétek le és együtt beszélnétek meg..ne higgye azt,h ő a hibás mert nem ő(férre ne értsd te sem vagy az) ha normális akkor megfogja érteni gondolom volt 1-2 jel amiből láthatta...
Barátok hát :// Engem nem zavarna de ezt ők tudják attól még normális kedves vagy mert nem a lánxokat szereted ...
Az a barát, aki megszakítaná a barátságot azért, mert meleg vagy, az előbb-utóbb úgyis otthagyna, ergó nem kár érte... Az elején nehéz a felvállalás dolog, de hidd el, hogy hosszútávon sokkal szabadabbnak érzi magát az ember, hogy nem kell megjátszania magár.
"Félek az egész életemet hazugságban fogom élni." -› az életeddel te rendelkezel, senki nem mondhatja meg, hogy hogy éled... úgy fogod élni, ahogyan te szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!