Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen lefekszem egy férfival, de nem élvezem, csak a támogatásért, akkor heteró vagyok ugye? 20/f
Figyelt kérdés
márc. 11. 09:29
11/28 anonim válasza:
Hímringyó
Pumpedgabó is csak a pénzért csinálta, legalábbis ezt állítja.
Azt igazából még barátnője nem volt jelenleg sincs.
12/28 anonim válasza:
De ettől miért lenne valaki bi vagy meleg? Azt ugye tudjátok, hogy egy prosti se vonzódik jobban a kuncsaftjaihoz, mint egy random nőhöz? Olyan prostit is ismerek, aki a magánéletében soha nem volt férfivel kapcsolatban.
Ha valaki képes elválasztani az életét a "munkától", akkor egyáltalán nem következik egyik a másikból.
13/28 Jani Belucci válasza:
Ha tényleg nem kívánod és nem élvezed, más férfiakról sem fantáziálsz, akkor nem vagy meleg. Sok dolog lehet a vonzalmon kívül, ami rá tud venni valakit, hogy szexeljen. A fizikai ingertől meg fel tud állni, és el is tudsz sülni.
14/28 anonim válasza:
és hol találni ilyen férfit? asking for a friend😂😂
15/28 anonim válasza:
Valószínű a férfi,aki fizet, egy férj, vagy családapa. Középkorú.
16/28 anonim válasza:
Az nem gáz ha fizetnek a szexért.Én is voltam prosti fiatalon.Biztos nem vagy hetero.Minimum biszex vagy,de ha nem élvezed hogy élvezel el.Ha én
észre venném,hogy unott vagy és látnám,hogy nem élvezed,teli vágmálak
anyaggal és nem fizetnék.
17/28 anonim válasza:
Egy ordas nagy qrva vagy és ez mindennél rosszabb.
19/28 anonim válasza:
Nem hiszem... csak "kíváncsi hetero" 😌😂
(sarcasm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!