Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt melegek akiknek titkolniuk kell otthon a kapcsolatukat, mert ha tudnak is a parotokrol, nem szívesen latjak?
Te vagy aki kint dolgozik
És már többszőr féltetted ezt a kérdést?
Ha így össze rakom a sztorit, ha ugyan az, akkor én már szarnék a szüleimre egyértelműen kiderült hogy nem lesznek partnerek az életében
A barátod meg így is kitart melletted, csak őt kéne akkor választanod és vissza se nézni a szülőkre míg nem nyitnak.
Mikor Othon megmondtam
Én már felnőtt férfiként
Éreztem magam.
És egyből válsz útra tettem a kérdést, maradok Othon ha elfogadnak és ott építkezek.
Vagy megyek a városba.
Nem vagyok fiatal,de mélyen szégyellném magam,ha nem a párom lett volna az első az életemben.
Minden kapcsolatomban ő volt az első,nem érdekelt senkinek a véleménye a családból,munkahelyről.És nem is fog sosem.
Úgy viselkedsz kérdező,mint egy gyerek,aki rosszat csinál és fél,nehogy kiderüljön.
De az a szülő is szégyellje magát,akinek nem a gyereke boldogsága a fontos,hanem a képmutató,hazug,prűd társadalom véleménye.
Ha a párod lennék,na mindegy....Ilyennek nem lennék párja sem.Szerencsém volt,hogy minden párom felvállalta magát,ahogy én is és ebből sosem volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!