Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40+os korosztályt már leírják a meleg világban.?ha igen akkor miért?
Figyelt kérdés
2024. febr. 16. 05:48
11/18 anonim 

válasza:

#8 vagyok.Kort szándékosan nem írok,nem akarom,hogy privátozzanak,senkit sem keresek innen. Esetemben mindig ez vált be,a saját korosztályom,tiniként is,később is.Öreg még nem vagyok :)
12/18 anonim 

válasza:

Velem egy 18é fiu akart szexelni munkahelyen amikor 35 voltam
Csak ugy siman rákérdezett hogy valamikor lenne-e kedvem szexelni vele
:O
Mondom az igen, uj generacio, ezek már nem szaroznak
13/18 anonim 

válasza:

Köszönöm a választ:)
Csak jó, hogy van olyan aki a saját korosztályát keresi :)
14/18 anonim 

válasza:

Edzőterem és uszoda aktív látogatásával sokat tehetsz azért hogy javíts a megítéléseden. Ha jó a méret, akkor főleg. Ha még értelmes is vagy mellé, az jackpot.
15/18 anonim 

válasza:

Biztos van, aki leírja, de azzal nem kell foglalkozni, ha vkinek nem jönnek be a 40es pasik, akkor nem ismerkednek 40 felettiekkel. Én 31 vagyok és nem írom le a 40-eseket, csak más korosztályban keresek (25-38).
16/18 anonim 

válasza:

"Ebben viszont nagy része van a ténylegesen ilyen 40 felettieknek,akik például a szaunákban,fürdőkben pofátlankodnak."
Soha nem voltál még ilyen helyen.
17/18 anonim 

válasza:

30 alatt a dagadó gatyád a lényeg, 30 fölött a vastag pénztárcád. Ha egyikből sem jutott, akkor szerezz be egy macskát.
18/18 anonim 

válasza:

16-os eltaláltad, nem voltam és soha nem is megyek bárokba,szaunákba,mármint meleg helyekre.
Amit írtam, ismerősök elmondása és hallott és olvasott "élmények" alapján írtam, de nem általánosítva.
De huszonévesről még sosem hallottam,hogy ápolatlan, nyomul,erőszakos és a végén a személyzetnek kell rászólni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!