Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40+os korosztályt már leírják a meleg világban.?ha igen akkor miért?

Ugyan nem leírtként,de korban érintettként írom.
Ma ebben az országban,ha azt hallják,elmúlták 40, akkor mindenkinek egy kövér,pókhasú, orrszőrös,kopasz,izzadós,általában büdös és erőszakos,kéjenc férfi képe jelenik meg.Aki természetes ,hogy vagy impotens,vagy pedig tinikre,nyunyókra vadászik..
Ebben viszont nagy része van a ténylegesen ilyen 40 felettieknek,akik például a szaunákban,fürdőkben pofátlankodnak.Illetve azok,akik zaklatóan viselkednek a társkeresőkön.
Aki nem lerobbant és emberileg is van tartása,azt nem írták le.Legfeljebb annyi lehet,hogy az ismerkedés céljai nem egyeznek .
Magam példája az,hogy párkapcsolatot szeretnék,de rendre azok találnak be,akik alkalmiznának,vagy azok,akiknek apakomplexusuk van.Egyik sem opció nálam,de nem merem kijelenteni,hogy leírtak volna minket.Látatlanban előfordul,de személyes találkozáson nekem soha nem volt pofára esés,vagy szemtelenkedés.
Talán ha mindenki annyi tiszteletet adna másnak,mint amennyit szeretne kapni,akkor még ennyi súrlódás sem lenne.
55/F

Azert mert a meleg vilagban ha elmultal 23 akkor oregnek szamitasz
Ez 20 eve is igy volt

24 evesen akartam ismerkedni egy 22 evessel, azt mondta huzzak a g3cibe, oreg vagyok hozza
Es nem csak egyszer volt ilyen

Ugyanezt mondta nekem is egy 58 éves,januárban,mint amit a 4-esnek.
"Öreg vagyok ".
Ugye így ismerkedjen az ember korabelivel :)

De akkor Te hány éves vagy? :)

Nekem 35 évesen mondta egy 40 éves aktív férfi, hogy nem akar ilyen időssel szexelni mint én mert neki csak a 20 as korosztály jön be.
Kicsit rosszul esett akkor, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!