Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az ilyen pasik mit képzelnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen pasik mit képzelnek?

Figyelt kérdés

Arra a típusra gondolok, aki ismeretlenül rám ír, még egy képet sem küld, de azt kérdezi, hogy, nem e szexelnék vele most és azonnal vagy ma este.

Van, aki belemegy ilyesmibe?

Ez nekem teljesen érthetetlen.

Rólam van kép, nem nézek ki rosszul, és az adatlapomon le is írom, hogy, nem alkalmizom.

2024. febr. 15. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Dehooogy....még képpel sem.
2024. febr. 15. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem is reagálnék ilyenre
2024. febr. 15. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
A melegek körében gyakori az alkalmi, egyéjszakás.
2024. febr. 15. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Azt képzelik, hogy szexelni fogsz velük aznap este. Hiszen le is írják.
2024. febr. 15. 18:34
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Azt képzelik, hogy lesz valaki, aki belemegy. És sokan így is tesznek.

Nem-e liheged-e túl a dolgot-e?

2024. febr. 15. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az igénytelen kategóriájú melegekre jellemző, normálisabban viselkedő/kinézőkre nem. Ezek azt hiszik hogy egy jobb pali is belemegy kép nélkül vele taliba, mert a kevésbé szerencsések belemennek.
2024. febr. 15. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a heteróknál az a szánalmas nyomoronc aki minden nőt bejelöl, rájuk ír, farkat küld.
2024. febr. 15. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap kaptam egy kép, bemutatkozás nélküli megkeresést, hogy "Szia, most ráérek akár le is szophatsz." eltelik 10 perc, le se láttamoztam, mert nem voltam gép előtt. Jött az üzenet hogy "Nos?"

Tényleg nem tudom mi az elvárás. Ment vissza a Thanos "I don't even know who you are" mém és ment a blokkolás.

2024. febr. 16. 09:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as, a Thanos meme-en majdnem felröhögtem 😆
2024. febr. 16. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Ebben a kategóriában egy hajnali kettőkor író versenyző viszi a prímet. Értem én hogy a szomszédos megyeszékhelyről átjön az indexnélkülvel, de ahhoz elég agyhalottnak kell lennie annak a valakinek, aki ilyenbe belemegy...
szept. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!