Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan képzelnek el a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képzelnek el a pasik egy komoly, illetve egy laza kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nálam általában úgy van hogy alig tudom meg a másik nevét, mondja hogy találkozzunk valahol.

Találkozunk, elvagyunk meg minden, aztán 1-2 rövid beszélgetés van mondjuk neten, újabb találkozó és akkor már megpróbálnak lekapni.

Én meg lefagyok és állok ott értetlenül hogy honnan a bánatból kellett volna tudnom hogy az nem csak haveri összefutás volt.

merthogy semmi jellel nem utalnak rá O.o

tényleg nincs manapság már olyan, hogy pasi és csaj találkozzon Azért, Hogy Beszélgessenek, a pasiknak csak a randi fogalma létezik?

Kíváncsi lennék ők mit gondolnak a dologról

Meg, ha pl. kivétel van és nem is randi csak véletlenül találkozunk és beszélgetünk miért érzik úgy hogy ebből azonnal kapcsolat lehet. Mert én nem vagyok az a hajrázós, szimpillarebegtetős flörtölős sőt, elég tré módon öltözködök, meg inkább az a szemtelenül őszinte típus vagyok. A világért hozzá nem érnék a taghoz, nem teszek semmi sikamlós célzást se, mondogatom hogy semmi áron nem kell kapcsolat meg ilyenek és meg se hallják.

Ez miért van?

Meg, nem tudom de valahogy azt látom azt várják egy kapcsolattól hogy minden napot töltsek velük, folyton dugjunk sőt, költözzek már rögtön oda hozzá!

és ezt nekem befogadni baromi gyors 1-2 hét alatt főleg, hogyha külsőre nem is esetem az illető.

és talán hónapok alatt kialakulna belőle szerelem ha olyan szuper belsőleg, de tuti biztos hogy ilyen gyorsan nem megy!

de csak azt látom hogy rohan az összes és persze így nem sikerül nekik, akkor meg aztán kapkodnak egyik csajtól a másikig.

most miért nem ér rá valaki jobban 20-24 évesen? még tengernyi ideje lenne hosszú kapcsolatra, kölykökre, örök összeköltözésekre és mindenre.

hogy tudnám élőben azt éreztetni hogy nekem ilyen rövidke, inkább szexről szóló, számonkérés, mindennap együttlógás és hasonlók nélküli valami jön be?

túl fiatalnak érzem még magam az ilyen bonyolult, drámázós, többéves micsodákhoz.

22/L

2013. jan. 12. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Most mit akarsz tulajdonképpen???

Az egészben fikázod az összes pasit és a végén megcáfolod a saját érveléseidet...

2013. jan. 12. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
2013. jan. 12. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy, ahogyan Te is. Rossz világot élünk sajnos...
2013. jan. 12. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Laza kapcsolat: csak szex, nincs közös program, beszélgetés (max. aktus után az ágyban).

Komoly kapcsolat: egymás életének részei vagytok, közös programok, baráti kör, mielőbbi összeköltözés.

Amire te vágysz, olyan a férfiak számára nem létezik.

2013. jan. 12. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Amit az 5-ös ír, az inkább a szexkapcsolat, laza kapcsolatba beleférnek talákozók, amik nem az ágyban zajlanak, de nagyjából úgy, mint egy baráttal. De nem tervezek hosszú távra vele, 1-2 hónap, és ha jön valaki más, aki jobbnak tűnik, hát bepróbálkozok nála. A rokonságnak eszem ágában sincs bemutatni, de azért nem szégyellem, baráti társaságba eljárok vele.

Komoly kapcsolatot hosszú távra tervezem, úgy vagyok, hogy akár vele leélném az életemet is. Felvállalom a családom és barátaim előtt. Nem akarok mással lenni. Ajándékokat veszek neki - egy komolytalannak nem biztos. Elmegyek vele nyaralni, stb., amit a lazával nem csinálok.

2013. jan. 12. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

kérdező: Te barátságot szeretnél egy sráccal, akivel van idő megismerni egymást anélkül, hogy belemennétek a mások által követett menetrendbe. a legtöbb ember csak erre a párkapcsolatnak nevezett komédiára képes, mert be vannak szarva hogy egyedül vannak vagy egyedül maradnak, vagy a környezetük szemében sikertelenek lesznek, meg ugye kell a szex, kis szeretet is....mind szükségletek.

a barátságba már áldozatokat és lemondásokat is kéne vinni és igazi megismerést, egyenrangú párbeszédet, amire a legtöbb embernek se ideje, se türelme....egyszerűen nem is akarják, megelégszenek a kevesebbel is.

persze van akinek mások az igényei...őket keresd és ismerd meg :-)

2013. jan. 12. 13:58
 7/9 A kérdező kommentje:
amit a 6-os írt, én is úgy gondolkodom
2013. jan. 12. 14:00
 8/9 A kérdező kommentje:

2-es, te ezeket minek linkelted be nekem?

tök más a sztori, ott meg volt beszélve hogy randi aztán nem jött össze a járás mert nem tetszett a csajnak a szex.

de én hol írtam hogy ilyesmi problémám lenne?

2013. jan. 12. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
az én kommentemre is reagálj-!!
2013. jan. 12. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!