Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy képzelnétek a menetét annak, ha egy pár a buliban 3.-nak akarna bevenni titeket?
Figyelt kérdés
A pasi vagy a lány mondja, hogy van valakije és kint lehetne csinálni valamit 3-an?:)
Valamint abból tudnátok, hogy ha táncol egy pár és hirtelen a csaj oda dörgölőzik a farkatokhoz,de előtte láttátok hogy a pasijával táncol?
2021. aug. 9. 16:20
1/5 anonim válasza:
A tánc alatt ez nem jönne le hogy 3.-nak csatlakozhatok de megbeszélés kérdése az egész!
2/5 anonim válasza:
Szemkontaktus, kommunikáció ahol kiderül miben "utaznak" - kb. így képzelném el, s így is szokott működni :)
3/5 anonim válasza:
A dumálás rávezetőbb, a farok dörgölőzésről azt gondolnám, hogy csak egy vagyok neki az aznap esti numerák közül.
4/5 anonim válasza:
Én a barátnőmmel kb minden szórakozó helyen összeszedek 1-2 pasit és utána 2-3 pasi egy lány verzióban csináljuk. Négy év alatt így több száz srácot bevettünk már :D
5/5 anonim válasza:
na kiváncsi vagyok, hányszáz gyakorist vesznek be, nyehhehheheeee
Amúgy a kommunikáció, az ágyék dörzsölésből max azt hinném, hogy velem akarja csalni a pasiját(nem mintha az rossz lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!