Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad meg már a párod úgy, hogy az nem derült ki soha?
Figyelt kérdés
Két éve egy németországi kiküldetés miatt többször is utaznom kellett, és kint a gymben felszedett egy félisten pasi és gyakran csináltuk mikor kinn voltam. Rohadt jó volt a szex, de ennyi volt. Itthon a pasimmal úgy ment minden azután mint mindig. Múlt héten szakítottunk, de semmi köze nem volt ehhez, mert sosem tudta meg. Lehet hülyén hangzik, de nem bántam meg semmit, a kinti srác tényleg egy álompasi volt, ki kellett próbálnom, és élveztem minden pillanatát, viszont jó volt, hogy itthon volt a párom. Neked van ilyen titkod? Te hogy élted meg?2024. febr. 5. 06:50
11/14 anonim válasza:
Ezt a történetet meséld majd el a leendő párodnak, lehetőleg az első randin.
12/14 anonim válasza:
Én direkt a haverjával csaltam meg az exemet, toxikusan viselkedett szóval megérdemelte🤣
19/f
13/14 anonim válasza:
Ha már fiatalon ilyen gonosz vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!