Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csaltad meg már a párod úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad meg már a párod úgy, hogy az nem derült ki soha?

Figyelt kérdés
Két éve egy németországi kiküldetés miatt többször is utaznom kellett, és kint a gymben felszedett egy félisten pasi és gyakran csináltuk mikor kinn voltam. Rohadt jó volt a szex, de ennyi volt. Itthon a pasimmal úgy ment minden azután mint mindig. Múlt héten szakítottunk, de semmi köze nem volt ehhez, mert sosem tudta meg. Lehet hülyén hangzik, de nem bántam meg semmit, a kinti srác tényleg egy álompasi volt, ki kellett próbálnom, és élveztem minden pillanatát, viszont jó volt, hogy itthon volt a párom. Neked van ilyen titkod? Te hogy élted meg?
2024. febr. 5. 06:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Ezt a történetet meséld majd el a leendő párodnak, lehetőleg az első randin.
2024. febr. 5. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Én direkt a haverjával csaltam meg az exemet, toxikusan viselkedett szóval megérdemelte🤣

19/f

2024. febr. 6. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

Ha már fiatalon ilyen gonosz vagy...

2024. febr. 6. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Ügyes vagy, jár a keksz :)
szept. 15. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!