Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csaltad meg már a párod úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad meg már a párod úgy, hogy az nem derült ki soha?

Figyelt kérdés
Két éve egy németországi kiküldetés miatt többször is utaznom kellett, és kint a gymben felszedett egy félisten pasi és gyakran csináltuk mikor kinn voltam. Rohadt jó volt a szex, de ennyi volt. Itthon a pasimmal úgy ment minden azután mint mindig. Múlt héten szakítottunk, de semmi köze nem volt ehhez, mert sosem tudta meg. Lehet hülyén hangzik, de nem bántam meg semmit, a kinti srác tényleg egy álompasi volt, ki kellett próbálnom, és élveztem minden pillanatát, viszont jó volt, hogy itthon volt a párom. Neked van ilyen titkod? Te hogy élted meg?
febr. 5. 06:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Sose tennék ilyet senkivel. Aki ezt megteszi a párjával, az nem ember a szememben.
febr. 5. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Még jò 😁 de nàlam ez fetis… felizgat oda vissza.
febr. 5. 10:03
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Bár mindenki így gondolkodna egy kapcsolatról, mint az 1-es válaszoló. A kapcsolat szent dolog, legalábbis nekem az. Szentség - amit nem gyalázunk meg !

F/ Bp

febr. 5. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
A heterók szemében az is a kapcsolat meggyalázásának minősül hogy 2 férfi együtt van, tehát ilyen téren nem számít sokat az erkölcs.
febr. 5. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Egy heteró foglalkozzon a heterók világával.Melegként engem sem érdekel,ki mit csinál a nőjével, vagy a feleségével. Pedig ott hátha nagyobb erkölcstelenségeket lehetne találni....
febr. 5. 11:34
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem, soha nem tennék ilyet. Mi döntöttünk egymás mellett, ha megcsalnám még magamat is szembeköpném vele. Tudom hogy ő se tenne ilyet, így teljes bizalomban élünk egymás iránt.
febr. 5. 12:07
 7/14 Jani Belucci ***** válasza:
73%
Ennyire mélyen van erkölcsileg ez a b*zivilág, hogy már ezzel is lehet kérkedni?
febr. 5. 12:41
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Már egy ideje süllyed....de azt,hogy lepontozzák azokat,akiknek a kapcsolat fontos és szent - na ez sok mindent elárul.De arról is,miért nem lehet normálisan ismerkedni,vagy egyáltalán kapcsolatot építeni.
febr. 5. 12:44
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Én csináltam ilyet.
febr. 5. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem csaltam soha,

Ettől független úgy gondolom hogy lehet megbeszélni ha valaki egy kapcsolatban

Szeretne mással is le feküdni nem csak a párjával, nekem nem gond nem okoz problémát.

Nagyanyám már így nevelt, nincs férfi a földön aki ne lépne félre. Faluban lakok és minden családban van ki kacsingatás.

És ha tud rólla a másik, nem tisztább!?

febr. 5. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!