Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a passzív szex a fiúknak?
Figyelt kérdés
21 vagyok és elkezdett izgatni a dolog, lehet kiprobálnám csak nemtudom milyen lehet..
Tapasztalatok?
2024. febr. 2. 20:54
12/23 anonim válasza:
Nagyban fugg a partnertol, lehet rossz, jo, vagy nagyon jo (amikor van prosztata orgazmusod)
13/23 anonim válasza:
Én is kíváncsi voltam rá biszexként, de arra jutottam, hogy nem nekem való. Nem volt se izgató se kellemes. Azóta nem voltam passzív szerepben csak aktívban. Próbáld ki, lehet neked tetszeni fog.
14/23 anonim válasza:
Nagyon jo ,en passziv vagyok imadom
15/23 anonim válasza:
Elég régóta a passzív szerep a kedvencem. Amikor a párom levetkőztet, bele nyúl a pinámba, rögtön elolvadok. Remegve várom, hogy megdugjon. Miután belém élvezett, jön a fist. Imádom nagyon.
16/23 anonim válasza:
Uni vagyok, erősebb passzív oldallal. Imádom amikor a partner elkezdi bedugni a kemény faszát, majd mozgatja bennem, és a végén érzem, ahogy lüktet, remeg, miközben belém élvez.
17/23 anonim válasza:
Na én is ugya így vagyok! Tókre kiprobálnám passzív ként, meg érdekelne de eddig még nem találtam partnert az ilyenhez..
18/23 anonim válasza:
Egyetértek, ki kell próbálni. Mindegyik oldalnak megvan a vonzereje, kit mi izgat.
A passzív szerep is valami fantasztikusan élveztes tud lenni, különösen, ha az aktív élvezetét érezve, átélve magad is elélvezel.
20/23 anonim válasza:
Buta kérdés. Jobb, mint aktívnak lenni. Főleg ha alá tudod magad rendelni a másik élvezetének és nem lesz túl hamar vége. Az első jó pár perc kell a lazitásnak, hogy megszünjön a fájdalom. Utána meg ne legyen idő előtt vége, mert a pár perces aktusok meglehetősen csalódáskeltőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!