Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg, passziv fiuknak, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg, passziv fiuknak, akik gyakran szexelnek, tenyleg tagasabb a vegbelnyilasuk?

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
7%

Minden emberi szervnek megvan a funkciója. Ha nem arra használják, amire rendeltetett, az megbosszulja magát.

Nagyon helyesen.

2022. jan. 2. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy tapasztaltam hosszú évtizedek során, sajnos nem fog túlzottan tágulni. Az viszont biztos, hogy könnyebben átfogod tudni adni magad a másiknak és egyre kevésbé fogsz utána fájdalmat érezni.
2022. jan. 2. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tágasabb, nem változik. Az ánusz egy elég rugalmas izomgyűrű, ahogy az análtól úgy attól sem változik hogy minden nap kitolatod belőle a szerelvényt. Megtanulják magukat jobban, gyorsabban elengedni ez változik.
2022. jan. 2. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
benne van a nevében zároizom..szerinted az izom hipp hopp kinyulik es ugymarad??? jézusom..
2022. jan. 3. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyannyira nem tágabb, hogy nekem nehéz dolgom volt (kezdőként) próbálkoznom passzívnál, mert még ujjazás után is elég szűk volt a srác, síkosítóval. Elmondása szerint évek óta dugják. Igaz az is, hogy nem izgatott fel a srác, így nekem meg nem lett a sráctól olyan kemény. Biszex vagyok, a csajok felizgatnak, pasiknak csak egy része.
2022. jan. 5. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ésszel csinálják, nem lesz tág. Engem is 17 éves korom óta rendszeresen dugnak, mégsincs semmi bajom ott lent. Nyilván ha naponta öklözi valaki meg hasonló, az más kérdés már.

35f

2022. jan. 6. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog ki tagulni. Nem marad ugy... Maximum konnyebben tagul ido el teltevel de ez azon is mulik mennyire tudsz el lazulni adott szituban... Ha esszel csinalod es időt forditasz ra eleg nagy dolgok be fernek majd es ha abba hagytad ossze szukul eredeti meretre...
2022. jan. 6. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom az eddigi valaszokat!
2022. jan. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!