Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek tényleg ilyen jófej...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek tényleg ilyen jófej segítőkészek?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt hajnalban nem tudtam elaludni. Rámírt az egyik homo ismerősöm.

Kiderült, hogy egyikünk sem alszik.

Leírtam, hogy azért nem tudok elaludni, mert nagyon szomorú vagyok és teljesen magányosnak érzem magam. Kifejtettem, hogy ez azért van, mert nincs senkim és egyetlenegy nő sincs az életemben, hiába próbálkozom náluk.

Ekkor ő azt írta, hogy ne búslakodjak, majd ő segít nekem. Majd szétteszi a lábait és odatartja az ánuszát nekem. Csak képzeljem el, hogy ez a lyuk ahova beleteszem egy nőé.

Erre mondtam, hogy sajnálom de én teljesen hetero vagyok így ez sajnos nem fog menni. Ő írta, hogy ugyanmár a lyuk az lyuk...

De persze azt is odaírtam, hogy az anális szexet még a nőkkel sem szeretem.

Szóval ha homo- vagy biszexuális lettem volna akkor a meleg haveromnak köszönhetően most nem kellene szomorkodjak.

De sajnos heteronak születtem, így a hátrányom miatt sajnos egyedül kell maradjakk továbbra is 😭

De a melegek ennyire segítőkészek, hogy a magányosan szomorkodó hetero haverjuknak akár még a saját farjukat is beáldoznák?

2020. okt. 18. 16:20
1 2
 1/17 alonelyman ***** válasza:
82%
szánalmasan szar
2020. okt. 18. 16:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Ez tényleg megtörtént.
2020. okt. 18. 16:21
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem, a barátodat a szex izgatta, nem miattad szeretett volna segíteni.
2020. okt. 18. 16:21
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Egy történetnek elment.
2020. okt. 18. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig, mindenben a lehetőséget látják. Ha elfogadod, bepróbálkozik. Nem rajtad akart segíteni, hanem magán.
2020. okt. 18. 16:34
 6/17 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Troll vagy de legalább vicces 😆😆
2020. okt. 18. 16:37
 7/17 A kérdező kommentje:
De mindenesetre jól esett nekem. Legalább nem éreztem magam annyira lúzer nímandnak, mivel legalább ő akart szexelni velem. Függetlenül attól, hogy történetesen férfi és én pedig hetero vagyok. De legalább egy röpke pillanatra visszakaphattam az emberségességhez való érzetem és nem éreztem magam annyira hulladék senkinek.
2020. okt. 18. 16:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem is kamu a sztori, akkor is főleg magán akart segíteni.
2020. okt. 18. 16:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyikőtök sem valami bonyolult lélek.

Lehet, hogy ez az oka a magányosságodnak is.

2020. okt. 18. 17:31
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
embere válogatja,vagy bejösz neki vagy faszhiány van.
2020. okt. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!