Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan aki tárgyakat dug a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki tárgyakat dug a fenekébe?

Figyelt kérdés
Én igen😅😂 De régen volt

2021. ápr. 4. 11:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Kérem az admit ezt is törölje , ez tényleg nyiltan szexuális kérdés
2021. ápr. 4. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen, például prosztata vibrátor 🤷‍♂️
2021. ápr. 4. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen például dezodoros üveg
2021. ápr. 4. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Az egy dolog ha valaki mindenfélét felnyom a hátsójába, "mókásabb" amikor ott is marad 😂 Google: rectal foregin things, na ott aztán láttok mindenfélét a spray doboztól, a telefonon, billiárdgolyón át a pisztolyig (!) mindent 😂
2021. ápr. 4. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a legvastagabb tárgy ( nem dildó) a sörösdoboz volt.
2021. ápr. 4. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
8%

Még tini koromban. Rég volt. Bocsi a kérdésért, küldene nekem valaki egy képet az intim testrészéről? Akár előlről, akár hátulról

Köszi

2021. ápr. 4. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Én csak egyszer próbálkoztam egy szempilla spirállal fürdés közben, az anyámé volt, persze nem a kupakos végétől dugtam fel, hanem fordítva. Elég bizarr érzés volt, húzogattam egy kicsit benne, de nem esett valami jól. Mármint amikor befelé ment, akkor tényleg egy kicsit bizsergető volt, de mikor húztam kifelé, az nem tetszett annyira. Plusz teljesen csokis volt, amikor kivettem magamból, elfogott az undor, hogy mi van a végbelembe. Aktív vagyok, annyira nem jött át a prosztata kényeztetés... Bár lehet valami puhább dologgal kellett volna próbálkozni.
2021. ápr. 4. 16:29
 8/9 Kajak53 ***** válasza:
96%
Még mielött megjelentek volna a piacon a különbözö anális játéxerek, hát, bizony, kénytelen volt az ember olyat használni, ami volt. Leginkább dezodoros palack, különbözö átmérökben. Ez volt a leggyakoribb, mert sima volt a felülete. De voltak különbözö hajkefék is, amiknek dudorodó es sima volt a markolata. Manapság már arra is vannak eszközök, amiket teljesen be lehet süllyeszteni a végbélbe és akkor okoz izgalmat, mikor kipréselödik onnan.
2021. jún. 14. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata dildot hasznalok rendszeresen. A leg extremebb szitu egy teniszlabda nagysagu anal golyo volt egy vekony rud vegen... Be be ment... Orakig benn volt. Hatasos amugy! De ki alig jott... 3 oran at tartott ki huzni! Aznap szabadsagot is vettem ki...
2022. jan. 21. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!