Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív fiúknak érzékenyebb a prosztatája?
Passzív vagyok nagyokat szoktam élvezni dugás közben a párom szerint azért mert érzékenyebb a fenekem mint az átlagnak azért vagyok passzív. Ez lehet hogy így van de a tudat hogy bennem van legalább annyira izgató.
Nektek mi a tapasztalatotok, a pszichés vagy a fizikai izgalom az erősebb?
Ha nincs partner csak maszturbálok popsiba is elmegyek de közben is fantáziálok.
Maradjunk objektívak. A függetlenség nem magától értetődő dolog. Ahhoz, hogy a kettő között összefüggést lehessen megállapítani, egy tisztességes statisztikai vizsgálatot kellene folytatni, de az ugye elég nehezen lenne kivitelezhető. Bár ki tudja, én adnám... :D
Nem tudok ilyen irányú vizsgálatról, így statisztikai adat hiányában nem tudom megítélni, hogy a kettő független-e.
22/p
Az élvezet az agyban kezdődik, az ingerek (nem csak ami közvetlenül ér hanem a partner látványa az illata) az emlékek a fantázia a vágyak mind közrejátszanak.
Én is passzív vagyok és már attól beindulok ha a barátom ruhán keresztül hozzám dörgölőzik.
De közben ismerek olyat aki belül totál érzéketlen mint a sivatag hiába ingerlik a prosztatáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!