Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, volt már olyan, hogy az aktív le akart szopni benneteket?
Tegnap nagyon jót szeretkeztünk a szerelmemmel. Utánna, miközben a hasam simogatta és nagyon szexin hízelgett nekem, felvetette, hogy legközelebb szertne ő is leszopni engem. Picit váratlanul ért, mert én még eddig passzív voltam. Nem mondanám, hogy nem izgat, mert nagyon fergeteges és szexi, ha pl a nyakamat vagy a hasamat csókolja, szóval biztos ebben is jó lenne. Ráadásul érte akar uni is szívesen lennék a kapcsolatunkban, ha tényleg nagyon jó vele aktívként is a szex. Ráadásul nagyon egyben van a srác, szóval na, minden szempontból izgat a dolog. :)
Veletek fordult már elő, hogy az aktív le akart szopni benneteket? Belementetek? Élveztétek? Vagy számotokra ez kizárt dolog?
Velem egyszer megtörtént, kiváncsi volt aktívként hogy az milyen.
De én nem igénylem, így többször nem csinálta nekem.
Néha szokta nyalogatni a golyóimat vagy a farkamat, de leszopni nem szokott. Sokkal jobban szeretem amit te is írtál kérdező, a nyak és a has csókolgatást. És a végén az összebújást.
5
Hogyan lehetsz aktív ha engednéd hogy dugjanak is?
Nekem ez az ami egyáltalán nem férne bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!