Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első anál előtti tanács?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hamarosan átesek életem legelső anális szexén, passzív szerepben. Lenne hozzátok egy kérdésem. Sikostót szerintetek kötelező az elsőhöz használni? Egy hosszasabb előjáték után, tágítással, orállal együtt bő nyállal kell sikosító? Őszintén minket jobban vonz a sikosító nélküli szex, szóval jó lenne, ha anélkül is belevághatnánk az egészbe :) Köszönöm a válaszotokat!2023. márc. 4. 16:04
1/8 anonim válasza:
Csinálj beontest! Senki sem szereti ha kakis a farka!
2/8 anonim válasza:
Kipróbáljátok nélküle, aztán ha nem megy, a következőnél használtok.
3/8 A kérdező kommentje:
Beöntés az nyilván alapvető, ezekre már mind felkészültem. Köszönöm a kettesnek! :)
2023. márc. 4. 16:06
4/8 anonim válasza:
Beontes,sikositas. Az elso analis elmenyemnel a partnerem 20 centi volt a farka.
5/8 anonim válasza:
Érdemes síkosítót használni, elsőnél pláne.
7/8 anonim válasza:
Nekem a legelső kalandomnál mégcsak szóba sem jött a síkosító. Az első fiú, akivel 8 évig dugtuk egymást oda-vissza alapon sosem kérte. Mindig elég volt az előjáték, a nyál. És nagyon jó volt.
8/8 anonim válasza:
Nem a síkosító az, ami ennyire fontos, hanem a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!